2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047458 بازدید | 684604 پست
مامانای باردار بیاین بگین تصمیم دارین اسم بچه هاتونو چی بزارین ؟ منکه خودم تصمیم آنیل هست  نظ ...

قشنگه عزیزم معنیش چیه؟؟؟ جنسیت نینی مشخص شد ؟؟؟ منکه هنوز نمیدونم🤭

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم از خانواده خودمم فراری ام ..خدا واسه هیچکس این روزا رو نخواد حالم و روز خوبی ندارم دیگه جنینم ند ...

واقعا من تازگیا دیگه بیرونم نمیرم از نگاهاشون خوشم نمیاد وقتیم میبینن همش بهت ترحم میکنن حالم بهم میخوره از ترحم خسته شدم از بس بهم گفتن خدا بهت بچه بده خسته شدم از دعاهای زیادیشون دلم نمیخواد کسی به روم بیاره تازگیا زن حامله میبینم گریه میکنم دسته خودم نیست منم دلم میخاد مادر بشم خسته شدم ازبس هشت سال انتظار کشیدم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا من تازگیا دیگه بیرونم نمیرم از نگاهاشون خوشم نمیاد وقتیم میبینن همش بهت ترحم میکنن حالم بهم می ...

منم ۶ساله منتظرم درد بدیه بریدم هر توسلی کردم دعایی کردم خدا حاجتم نداد کاش خدا جونمو بگیره راحتم کنه 

آنا جون غربالگری دوم دارم من میخواستم ببینم مثل غربال اوله ؟ یا فقط سونو ؟ آزمایش خون داره ؟ و اینکه ...

سلام عزیزم ، غربالگری دوم تو هجده هفته و صفر روز من رفتم از روی شکم اول همه چیو میبینن یکم طولانی تر از غربالگری اول هست بعدش واژینال طول سرویکس رو میگیرن بعد هم تمام آزمایش خون برای من دکتر متین ننوشتن چون گفتن لازم نیست چون ان تیم اوکی بود همه چیش فقط گفتن سونو بدم همین . بعد همونروزم من وقت اکو قلب گرفته بودم انحام دادم عین سونو معمولی شکمی هست کوتاهم هست زمان زیادی نمیخواد قلبو چک میکنن جوابش که همون لحظس دیگه تو برگه سونوت همه چیو مینویسن. ایشالله خیر باشه برات عزیزم همه چیش عالی باشه به امید خدا🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

یعنی روزی میرسه که ماهم باردار بشیم واز بارداریمون صحبت کنیم منکه باور ندارم😭خدا خودت به دل شکسته ماها نگاه کن انتظار بد دردیه 

@یامنان    

@آلوچه2    

چراانقدناامیدین چرا اشک و زاری😭😭😭منم یه ساعت اول حالم بد بود ولی الان دوساعته دارم برنامه ریزی میکنم برا ژیمم برا سبک زندگیم برا سالم شدن جسم و روحم .بعدشم اگه خداخواست میرم دنبال درمان و....براهدفاتون بجنگید

منم ۶ساله منتظرم درد بدیه بریدم هر توسلی کردم دعایی کردم خدا حاجتم نداد کاش خدا جونمو بگیره راحتم کن ...

منم هرچی بهم گفتن چقدر نذرو نیاز هردفعه انتقالم تو شهادت خورد جوابشون هرچی التماسشون کردم هیچی به هیچی

آنا جون غربالگری دوم دارم من میخواستم ببینم مثل غربال اوله ؟ یا فقط سونو ؟ آزمایش خون داره ؟ و اینکه ...

سلام گلم تاجایی ک من میدونم بله مثل غربالگری اول هستش سونو شکمی اول سونو بعد با جوابش ازمایش 

نینیت جنسیتش چیه ؟

براش اسم انتخاب کردی؟

سلام عزیزم ، غربالگری دوم تو هجده هفته و صفر روز من رفتم از روی شکم اول همه چیو میبینن یکم طولانی تر ...

ممنونم عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم ازت 🥴 

برا منم فقط سونو نوشته و اکو قلب آزمایش ندارم ! پس جواب هردوشو همون لحظه میدن بعدش وقت بگیرم با دکتر متین ببرم پیشش؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یعنی روزی میرسه که ماهم باردار بشیم واز بارداریمون صحبت کنیم منکه باور ندارم😭خدا خودت به دل شکسته م ...

معلومه که میشه عزیزم منم هفت سال منتظر بودم تمام حرفاتو درک میکنم میدونم چی کشیدی ولی از رحمت خدا نا امید نشو عزیزدلم به خدا توکل کن الهی بحق علی هرچه زودتر دلت شاد بشه به حرفا اهمیت نده بعضی خاله زنکا بچه دارم بشی باز یه حرف مفت دیگه پیدا میکنن که بزنن. 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم هرچی بهم گفتن چقدر نذرو نیاز هردفعه انتقالم تو شهادت خورد جوابشون هرچی التماسشون کردم هیچی به هی ...

منم تمام انتقالام تو شهادت و مناسبت بود نشد خیلی دلم شکسته ...منی که هر روز مهمانی و در حال گشتن بودم الان هیچ جا نمیرم واسه نگاه و ترحم دبگران و سوالاشون 

@یامنان     @آلوچه2     چراانقدناامیدین چرا اشک و زاری😭😭😭منم یه ساعت ...

رکسانا جون واقعا نمیشه حالمون خیلی بده از لحاظ روحی افسرده شدیم بخدا هرچی کنیم باز فکرش واینکه تواین راه نتیجه میگیریم دست از سرمون برنمیداره همه راهارو رفتیم ولی هیچی به هیچی.من تازه همسرم میگه دیگه ولش کن ولی من نمیتونم

یعنی روزی میرسه که ماهم باردار بشیم واز بارداریمون صحبت کنیم منکه باور ندارم😭خدا خودت به دل شکسته م ...

حتما میرسه ❤️ میفهمم خیلی سخته خیلی ناراحت کننده اس اما بابد روو خودت کار کنی عزیزم فقط برای شما نیست کلی آدم هستن که حتی همین شرایطم ندارن و خیلی سختتره شرایطشون مطمئن باش خدا جواب تلاشاتو میده عزیزم انقدر بیتابی نکن به خدا روحیه ات انقدر بد باشه رووو همه چیز تاثیر میذاره عزیزم! ایشالا به زودی خدا دلتو شاد میکنه🤲🏻😘