2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
خانما سوال منم هر کی دید جوابشو میدونست بگه  من با سینال هشت تا تخمک داشتم  با امپول خار ...

بعضی وقتا میشه بعضی وقتا نه باید دید رو بدن شما چی جواب میده من خودم با سینال۱۲ تخمک داشتم با النواا ۴ تا که دکتر گفت روی تو جواب نداده!

سلام عزیزم تبریک میگم.عزیزم علائمم داشتی روزچند بی بی زدی

ممنون ، علائم فقط درد پریودی زیر شکمم و کمرم درد میکرد روز نهم زدم منفی بود روز ۱۳زدم مثبت شد روز۱۴ م رفتم آزمایش

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌مهربون جونم خوبی عزیزم قربونت برم😘😘😘😘😘 انشالله قسمت خودت به زودی زود ممنون که به یادم ب ...

سوگلی برات خوشحال شدم ولی تهوع امون نداد زودتر تبریک بگم خدا حفظش کنه برات و قسمت بقیه بچه ها ماهمیشه دعاگوی همه هستیم 

عه هیوا جون منم قط کردم چون واقعا نمی تونستم بخورم خیلی ناراحتم که قط کردم مکمل من امگا داره خودش پر ...

منم همینطور همش میگم هیچی نمیرسه به اون طفل معصوم اما دیگه وقتی میگن باید گووش بدیم! ببین نمیدونم چرا اینقد دکتر من جبهه دااشت دیشب گفت امگا نه و فلان حالا برم ببینم حضوری چی میگه دیگه اینهمه صبر کردیم دوهفته هم روش😁پس الان تو هم ویتامین د میخوری فقط؟ فولیکتو قطع کرده یا هنو میخوری؟

سلام عزیزم،  شما انتقال دادین؟

دختر خوب همه باردارهای الان این راهو چندین بار رفتن من همین صفحات بری عقبی چن سال قبل منفی شدم و کلی ناامید ....پس صبوری کن عزیزم خدا حواب صبر و سختی هاتو به بهترین شکل میده مطمینم 

سلام گلم خوبین؟؟ شما دکترتون پریسا موسی پور هست؟؟؟چطوره راضی هستی؟؟

دکتر منم موسی پوره اره با اولین انتقال  و یه جنین باردار شدم عزیزم ...درحالیکه قبلا چن بار شکست خوردم و ....دکتر خوبیه 

اقاا تو دعا کن ما باردار شیم من قول میدم هرچقدر تهوع داشته باشم دم نزنم 😄

این دعاتو اسکرین شات میگیرم نگه میدارما😂😂😂😂زود که مامان شدی بعد میگی وای این چی بود گفتم🥴😜

سلام گلم خوبین؟؟ شما دکترتون پریسا موسی پور هست؟؟؟چطوره راضی هستی؟؟

ببهش دقیق نمی دونم مشکلت چیه اما ای یو ای وقت و تخمک هدر دادنه  و هزینه ....من الکی الکی دخیره امو سر ای یو ای از دست دادم