2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن من ن همسر. مشکلی نداریم  پروندمونو ک تو رویان دکتر همسرم دیده بود گفته شما باید طبیعی می‌شدی ...

تو رویان هم ی خانوم بود ۲۶ تا جنین براش تشکیل شده بود دگ ببین چقد قوی بودن هر دو طرف اما میگفت انتقالاش منفی میشه بدون دلیل 😭😭ای خداا ب کی پناه ببریم 

نگار من همسرم مشکل داره دلم براش کبابع خیلی دوسش دارم دوس دارم بابا بشه 😔قبل پانکچر یه قران کامل خوندم از خداا کمک خواسم ولی نمیدونم حکمت مصلحتش چیه 

ولی بهش گفتم انقد میام در خونت در میزنم التماس میکنم گریه میکنم تا منو هم مامان کنی

ان شالله همه با دل خوش از مراکز ناباروری برن خونه

خانوما کیا ۶هفته و ۵ روز از بارداریشون میگذشت و هیچ علایمی نداشتن . اخه من هیچ علایمی ندارم فقط گاه ...

خوبه که خدا کنه بی علایم باشی چیه مارو تهوع له کرده بخدا ....من دقیقا از ۶ شروع شده تهوعم ول کن هم نیست 😞استرس نده به خودت و خوشحال باش 

عزیزم خیلی خوشحال شدم . انشالله بقیه دوستانمونم که انتقال دادن مثبت باشن شما تعیین‌جنسیت بودی ؟&nbs ...

ممنونم ، نه عزیزم واسه من فریز بود گفتن تعیین جنسیت نمیشه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
خوبه که خدا کنه بی علایم باشی چیه مارو تهوع له کرده بخدا ....من دقیقا از ۶ شروع شده تهوعم ول کن هم ن ...

اقاا تو دعا کن ما باردار شیم من قول میدم هرچقدر تهوع داشته باشم دم نزنم 😄

سلام سارا جون من زنگ زدم به دکترم گفت چون تهوع داری فعلا مولتی ویتامین نخور دو هفته ! امگا ۳ هم پرسی ...

عه هیوا جون منم قط کردم چون واقعا نمی تونستم بخورم خیلی ناراحتم که قط کردم مکمل من امگا داره خودش پرگنالر انگار اسمش دقیق اسمش و نمی دونم چون تو زیپ کیپ یه تعداد جدا کرد داد بهم داروخانه 

تو رویان هم ی خانوم بود ۲۶ تا جنین براش تشکیل شده بود دگ ببین چقد قوی بودن هر دو طرف اما میگفت انتقا ...

ایشاالله میشی گل جان

ایشاالله مامان میشی میای اینجا میگی هممون خوشحالی میکنیم کلی برات🌺💜🌺💜🌺💜😃😃😃😃😃

ایشاالله اون خانومم باردار شه ب زودی ایشاالله 💜 

خدا بزرگ بلاخره ما هم مامان میشیم اینا برامون خاطره میشه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...