2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
اکثر کسایی که با هم بودیم مثبت شدن،  کاش اینجوری نمیشد،  صبح چطور به همسرم بگم،  اگه ...

نگو عزیز دلم اینجوری. چرا خدا بخواد تنبیه مون کنه اخه. خدا هزاران برابر مهربون تر مادره. توکل ب خدا ان شاالله نتیجه آزمایشت متفاوت از این باشه. و خوش خبر باشی برا خودت و همسرت.

این سختیا و فراز و نشیب ا تو زندگی همه هس. دنیا کلا محل رنجه آسایش یه جای دیگه اس. پس اینقد خودتو اذیت نکن گلم. ما هم ان شاالله ی روزی ب همین نزدیکی بچه هامونو به شادی بغل میگیریم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام سارا جون من زنگ زدم به دکترم گفت چون تهوع داری فعلا مولتی ویتامین نخور دو هفته ! امگا ۳ هم پرسی ...

سلام عزیزدلم.چاره ای نیست دیگه باید به دکترامون اعتماد کنیم منم فولیک اسید ۵ میخورم تو اینترنت خیلی بد نوشته راجبش به دکترم گفتم گفت نه تا ۲۶ هفتگی باید بخوری منم چاره ای نداشتم گفتم اعتماد میکنم به دکترم

راجب امگا سه من خودم امگازون میخورم‌بدون جیوس بیشتر بچه های اینجا هم میخورن چرا گفته چیزی مناسب نیست؟یعنی اصلا نمی خواد بهت امگا سه بده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما کی انتقال دادین،  من روز دهمه و بی بی چک منفیه،  جنینام بلاست بودن، خیلی دلم گرفته

سلام عزیزم منم روز ده هستم 

جنین هام دو روزه بودن... ایشاالله آزمایشت مثبت میشه عزیز دلم... علائمت چی بود؟! 

جنین داری بازم شما؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خانما مگه میشه در حین مصرف استرادیول قاعدگی اتفاق بیفته؟ دکتر به من گفت از روز۱۸قاعدگی قرص استر ...

بچه ها خواهش میکنم اگه میدونید جواب سوال منا بدید خیلی مهمه

😍😍خدایا شکرت
نگو عزیز دلم اینجوری. چرا خدا بخواد تنبیه مون کنه اخه. خدا هزاران برابر مهربون تر مادره. توکل ب خدا ...

سلام گلم خوبین؟؟

شما دکترتون پریسا موسی پور هست؟؟؟چطوره راضی هستی؟؟

امسال میکوبم 
سلام،  کسی تو پروسه ی انتقال هست؟  من روز دهم هستم و بی بی چک منفی😔 کسی مثل من بوده؟ &nbs ...

عزیزم تا وقتی دارو مصرف میکنی پریود نمیشی 

صبر کن تا روز آزمایشت ایشالا نتیجه مثبت باشه

سلام عزیزدلم.چاره ای نیست دیگه باید به دکترامون اعتماد کنیم منم فولیک اسید ۵ میخورم تو اینترنت خیلی ...

اره درست میگی منم دیگه چیزی نگفتم بهش اعتماد باید کرد. 

اونجور که دیشب گفت انگار نمیخواد بده حالا برا انومالی که ویزیتی رفتم پیشش دوباره بهش میگم اونم البته دوهفته دیگس

سلام بچه ها من روز هفتم انتقال هستم سیکلم روز 20 هستم از صبح دل پیچه و اسهال گرفتم گاهی هم حالت تهوع.کسی میدونه چیکار باید کنم؟دل و رودم داره پیچ میخوره اگه کسی میتونه ممنون میشم بگه چرا اینجوری شدم

سلام خواهرای خوبم یه راهنمایی میخواستم اینکه تهران چه مرکزی وچه دکتری خوبه باتوجه به اینکه مشکل ایمن ...

سلام عزیزم خوبی؟ گلم یه مدت اصلاح سبک بکن پیج bardari_floraرو تواینستا ببین همه چی کامل هست بخدا خیلی جواب میده اگه هم جواب نده باز برا قبل اناقال بدنت رو سالم کردی بعد دوباره برو دنبال انتقال.من خودم توفکر افتادم اگرمنفی شدم ک اصلاح سبک میکنم و رژیم میگیرم و یه مدت فقط ب خودم میرسم تا بعد عید اگه خدا خواست و پولم جورشد دوباره میرم دنبال تخمک اهدایی و...ولی اگرم خواستی تهران بیای برو مرکز مام بادکتر لاهوتی ویزبت شو