2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام عزيزم تبريك ميگم انشالله از اين به بعد زندگيت پرازشادي و خبر خوش باشه 😍❤️ اگه ممكنه به نيت من ...

چشم گلم به روی چشمام

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

من بخام تعریف کنم که یه کتاب میشه ولی همرو فاکتور میگیرم و از وقتی رفتم رویان شروع میکنم

ازمایش های اولیه و پاپ اسمیر وکاریوتایپ نوشتن برام که مشخص شد غلظت خون دارم و باید انوکسا و اسپرین مصرف کنم

بعدم دیگه پانکچر و تشکیل ۴ تا جنین

البته من فقط تخمک های یه طرفم رسیده بود تخمک های اون سمتم به سایز دلخواه نرسیده بود که دکتر گفت دو روز دیگع بیا که پانکچر مجدد کنی منم واقعیتش سختم بود ۵ تومن دیگه بدم یعنی یه پانکچر برام ۱۰ تومن تموم میشد گفتم نمیخام دیگه هر چی بالغ هست بکشید توکل بخدا که شد ۷ تا تخمک و ۴تاجنین

تقویتی هم فقط فرتیل اید خوردم قبل انتقال ذخیرمم ۲/۵

بعد پانکچرم که اومدم خونه درد شدید تا چندروز که گفتن بیا سونو

رفتم سونو داپلر که مشخص شد سوزن خورده تخمدنم خونریزی کرده یه هماتوم ۶ سانتی تشکیل شده که دارو دادن من ماهی یه بار میرفتم سونو داپلر

هر ماه تقریبا یک سانت کوچیک شد تا خداروشکر برطرف شد

اهان اینم بکم سال قبلش اصف جاه لاپرام کرد و کیست رو برداشت و لوله هامو گفت هیدرو بوده بست

اون وسطا منو دکتر ایمنی و دکتر غدد هم فرستادن تورویان

که بهم براانتقال پردنیزولون دادن و دکتر غدد گفت نمیدونم چیت لب مرزه اگه باردار شدی حتما همون ماه اول بیا

خلاصه که دوتا واریو زدم با فاصله یک ماه

دوهفته بعد واریو دوم رفتم سونو دیگع استرادیول رو شروع کردن و پردونیزولن

گفتن دوهفتع دیگه بیا

دوباره رفتم سونو گفت اندومتر ۹ هست

وامپول پروژسترونم شروع کرد

دوباره دوروز دیگش رفتم گفتم بهم چسب جنین بدید که اولش گفتن چیه و فلان و بهمان بعدم دیدم انگار دکتره با یکی تو اتاق عمل صحبت کرد و گفت برو بالا اتاق عمل

دیگه منم خوش و خرم گفتم میخان بزنن تو بازوم که دیدم گفتن بخواب😐تزریق کردن داخل رحمم و کلی هم درد داشت

که گریه کردم گفتم خدایا دیگه چقدر درد ورنج بسه دیگه خسته شدم😭

گفتن نیم ساعت بخواب و پاشو

دیگه اومدم خونه دیدم افتادم لک بینی شدید

گفتم بیا اینم شانس من

دیگه به حرف دوستم رفتم امپول هیدروکورتیزون زدم که ضوالتهابه و قرص ازیترومایسینم خریدم سر خود خوردم

دیگه درد رحمم و شکمم افتاد

دیگه خلاصه پنجشنبه هم رفتم انتقال اخرین نفر بودم که انتقال داشت

بچه هامن هیچ چیز خاصی شب و صبح انتقال نخوردم چون کله پاچه دوست نداشتم

فقط قبل انتقال و چندروز بعدش روزی یه لیوان شیرسویا ودمنوش به

نه ماکارونی خوردم نه ماهیچه خوردم نه چیزی

ناهار که کلا رویان بودم نخوردم شامم قیمه خوردم

از فرداشم سوپ و هر چی که داشتیم میخوردم

زردچوبه و فلفلم میزدم ولی کم

از روز چهارم خودم پاشدم کار میکردم ولی کار سنگین نه مثلا ظرف شستم غذا گذاشتم

حمومم دوبار رفتم تا روز ۹ که رفتم دستشویی دیدم زیرم کامل خونی شد دیگه وحشت کردم پریدم بیرون

فقط خوابیدم تا ۱۲ شب تکون نخوردم

شیافم سرخود زدم

که تا همین الانشم هنوز ترشحات قهوه ای دارم

اهان اینم بگم یه ده روزی رفتم پیاده روی قبل انتقال ولی دیگه سه روز اخر بخاطر لکه بینی ودرد تزریق چسب جنین نرفتم

کارایی که به نظرم کمک کرد اینا بود

اول و اخر همه خواست خداوائمه

ولی اینکاراهم کمک کرد

۱لاپرا با دکتراصف جاه و بستن لوله های هیدرو

۲ترریق دوتاواریوپپتیل قبل انتقال

۳هیستروسونو

۴پردونیزولون(دکترنصف تجویزکردمن سرخودیکی خوردم)

۵امپول هیدروکورتیزون(سرخود)

۶قرص هیدروکسی(سرخود)

۷امپول چسب جنین

۸هچینگ

مشکل نازاییم کیست اندومتریوز و لوله های هیدرو هست

راستی تقویتی قبل انتقال فقط ۳۰ تادونه فرتیل سی ام خوردم روزی یکی با قرص ویتامین d3و ویتامینe

قبلاهم مرکز نازایی بیمارستان امام خمینی میدفتم که اونجا هم لاپرا کردم و سه بار انتقال منفی هم داشتم

خیلی پخش و پلا شد امیدوارم به درد کسی بخوره

سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

سوگل جونم خداروشکر😍😍😍خداروهزاران بار شکر😍😍😍خیلی برات خوشحالم الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی و به سلامتی فارغ بشی😍😍😍😍😍😍مبارکت باشه مامان خانوم

با این حال قشنگت لطفا واسه همه منتظرا دعا کن و برای ماها هم دعا کن نی نی هامونو سالم بغل کنیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم تبریک میگم، خیلی خوشحال شدم برات که بالاخره جواب سختیاتو گرفتی،  انشاءالله بارداریتو به س ...

سلام برنجک جون خوبی رفتی دکتر؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالله صحیح و سالم بغلش کنی 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سوگل جونم خداروشکر😍😍😍خداروهزاران بار شکر😍😍😍خیلی برات خوشحالم الهی بارداری خوب و راحتی داشته با ...

سلام ساراجون قربونت برم عزیزم😘😘

انشالله بهارخانم خوشگل صحیج و سالم بیاد بغل مامان گلش😍😍😍

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالله صحیح و سالم بغلش کنی 

ممنون گلم😍😍

مرسی از دعای قشنگت.انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده

سلام ساراجون قربونت برم عزیزم😘😘 انشالله بهارخانم خوشگل صحیج و سالم بیاد بغل مامان گلش😍😍😍

مرسی عزیزدلم😍😍😍همچنین نی نی یا نی نی های شما😘😘😘