2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
کامپکت بودن؟

والا تو رویان نه کیفیت رو درست میگن نه بقیه چیزارو

حتی من بعدا از هزینه اضافی که از شوهرم گرفتن فهمیدم هچینگ کردن

فقط میدونم اول میخاست بلاست کنن بعد گفتن نه

اگه کامپکت همون چهارروزه هست که اره دیگه همون میشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خیلی حضرت زهرا رو صداش زدم روز انتقالمم روز شهادت حضرت زهرا بود  دست چپم انقد درد میکنه انقد گ ...

فدای صاحب اسمت. چشم حتما

ان شاالله خدا بهت آرامش بده و بهترین ها را برات رقم بزنه

چند سالته؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

سلام عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم 😍😍😍😍انشاءالله که بارداری خیلی خیلی راحتی داشته باشی ونی نی نازت صحیح وسلامت بیاد بغلت 🤲🏻😍😍😍خیلی خوشحال شدم انشاءالله بچه های دیگه ام که انتقال دادن با خبر خوش بیان🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم 😍😍😍😍انشاءالله که بارداری خیلی خیلی راحتی داشته باشی ونی نی ن ...

سلام ماشالا جون قربونت برم گلم😘😘😘

انشالله به دنیا اومدن گل پسر عزیزت😍😍😍😍

سلام برنجک جون خوبی رفتی دکتر؟

سلام سارا جون، ممنون گلم، تو خوبی؟ جواب ام آر آی اومد که زده بود نرمال به طور کلی خداروشکر، ولی نوشته بود بازم نیاز به بررسی داره، پنج شنبه قراره جواب ام آر آی رو به دکتر نشون بدم و باز سونو شم که چک کنه مایع دور مغزش بیشتر شده یا نه، التماس دعا دارم عزیزم😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چشم گلم به روی چشمام

سوگلی عزیزم تبریک میگم

مبارکت باشه این حس قشنگ🥰😍

درسته من انتقال ندادم ولی فردا روز پانکچره

دعا کن کلی جنین خوشگل و تپلی برام تشکیل شه

ممنونم به نیت منم بخونی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام ماشالا جون قربونت برم گلم😘😘😘 انشالله به دنیا اومدن گل پسر عزیزت😍😍😍😍

فدات بشم انشاءالله با دعای خیرت 😍😍🤲🏻

سوگول جان من روز ۱۴ انتقالم رفتم برا سونو ساک بتای بالای ۱۵۰۰ هم برا ساک میتونی بری عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام سارا جون، ممنون گلم، تو خوبی؟ جواب ام آر آی اومد که زده بود نرمال به طور کلی خداروشکر، ولی نوشت ...

برنجک جونم بد به دلت راه نده مطمئنم که همه چی عالی داره پیش میره عزیزدلم به شرط لیاقت حتما دعاگوت هستم

سوگلی عزیزم تبریک میگم مبارکت باشه این حس قشنگ🥰😍 درسته من انتقال ندادم ولی فردا روز پانکچره ...

چشم به روی چشام

انشالله کلی جنین تپلی برات تشکیل میشه به حق پنج تن😍😍

فدات بشم انشاءالله با دعای خیرت 😍😍🤲🏻 سوگول جان من روز ۱۴ انتقالم رفتم برا سونو ساک بتای بالای ۱ ...

جدی ماشالا جونم؟

پس چرا امروز زنگ زدم رویان گفتن ده روز دیگه بیا

اصلا کلا تو رویان فکر کنم پروسه مشخصی نداره اینکاراشون

برنجک جونم بد به دلت راه نده مطمئنم که همه چی عالی داره پیش میره عزیزدلم به شرط لیاقت حتما دعاگوت هس ...

خدا از زبونت بشنوه گلم، ممنون عزیزم😘😘😘 دعای خیر امام زمان پشت و پناه نی نی نازت باشه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست