2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

عزیزم تبریک میگم، خیلی خوشحال شدم برات که بالاخره جواب سختیاتو گرفتی،  انشاءالله بارداریتو به سلامتی بگذرونی😍💕

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم به سلامتی، منم دیروز انتقال دادم، تا چند روز استراحت مطلق بودین شما؟ چیا می خورین؟ ممنو ...

من سه روز اول استراحت مطلق و توالت فرنگی

بعدش دبکه هم کار خونه کردم هم تولت ایرانی

تغذیه هم فقط از روز انتقال تا روز ۵ روزی یه لیوان شیرسویا

سوپ پای مرغ و دمنوش به هم خوردم

دیگه هیچ چیز خاصی نخوردم

بازم سوالی داشتی بپرس گلم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم تبریک میگم، خیلی خوشحال شدم برات که بالاخره جواب سختیاتو گرفتی،  انشاءالله بارداریتو به س ...

ممنون برنجک جونم انشالله نی نی صحیح و سالم بیاد توبغلت

گریم گرفت برام دعا کن خیلی دلم گرفته...  مبارکت باشه عزیز دلم 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

چشم نگار جون خدا شاهده چون خودم سختی زیاد کشیدم همیشه دعا میکنم برا بقیه

ولی چشم به نیت شماهایی که انتقال دادید امشب سوره حضرت مریم رو میخونم انشالله ازمایشت مثبت میشع دلت شاد میشه به حق پنج تن

من سه روز اول استراحت مطلق و توالت فرنگی بعدش دبکه هم کار خونه کردم هم تولت ایرانی تغذیه هم فقط از ...

خوشبخت باشی گلم، من از دیروز توالت ایرانی استفاده کردم، الان خیلی نگرانم کارایی مثل گرم کردن غذا و بشقاب قاشق شستن هم انجام دادم، چون تنهام،

سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

چقدر خوشحال شدم خدا حفظ کنه برات عزیزم تبریک میگم❤️❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍