2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
مبارکت باشه گلم انشالله که به سلامت بغلش کنی. بتات چند بود؟ روز چندم آزمایش دادی؟

ممنون گلم انشالله خودتم مثبت میشی دلمون شاد میشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من هیچ علامتی نداشتم اصلا به دلتون بد راه ندید که علائم ندارید

فقط دهنم خشک میشد که اونم فکر کنم بخاطر استرادیول و پردونیزولون بود

بچه ها من هیچ علامتی نداشتم اصلا به دلتون بد راه ندید که علائم ندارید فقط دهنم خشک میشد که اونم فکر ...

جنینات چند روزه بودن و چندتا انتقال داده بودی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

مبارک باشه عزیزم ایشالا 9 ماهه دیگه بغلش میکنی و عکس خوشگلش رو واسمون میفرستی وای که چهقد خوشحالم به نتیجه رسیدی

مبارک باشه عزیزم ایشالا 9 ماهه دیگه بغلش میکنی و عکس خوشگلش رو واسمون میفرستی وای که چهقد خوشحالم به ...

عکس چی گلم؟اگه ازمایش منظورته دست شوهرمه به من زنگ زد عددو گفت

عزیزم مورفو شده صفر دکتر میگه نه میشه میکرو کرد نه ای وی اف هیچی الان درمانه شش ماهع میکرد گرمی همه ...

پس‌کلا میکرو برای چه زمانی هست ، اگر واریکوسل ندارن و با خوردن ویتامین هم‌تغییری نمیکنه حتما اصلاح تغذیه کنید شیرینی و جربی ها و فست فود رو کامل حذف کنید و مغزیجات و غذاهای سالم با روش طبخ سالم رو جایگزین کنید همراه با ویتامین ها خیلی موثر هست توی کیفیت اسپرم 

پس‌کلا میکرو برای چه زمانی هست ، اگر واریکوسل ندارن و با خوردن ویتامین هم‌تغییری نمیکنه حتما اصلاح ت ...

نمیدونم 

امروز دوباره نوبت گرفتم برم ببینم چی میگن 

خدا کنه بگن وارد سیکل شید حداقل 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

مبارکه عزیزم به سلامتی، منم دیروز انتقال دادم، تا چند روز استراحت مطلق بودین شما؟ چیا می خورین؟ ممنون میشم راهنمایی کنین اجرتون با فاطمه زهرا

نمیدونم  امروز دوباره نوبت گرفتم برم ببینم چی میگن  خدا کنه بگن وارد سیکل شید حداقل  ...

پیشنهاد میکنم اگر میتونید تهران دکتر ناصر امیرجنتی هم ویزیت بشید ایشون خیلی با آرامش همه چیز رو بررسی میکنن 

گریم گرفت برام دعا کن خیلی دلم گرفته... 

مبارکت باشه عزیز دلم 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...