2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بگی کی به شما گفته با مروفو صفر نمیشه میکرو کنی؟ اخه دختر خوب دقیقا میکرو برای کساییه که ...

عزیزم دکتر وحیدی یزد فعلا که همه پیش همین میرن نمیدونم اگه امروز عصر دوباره میرم اگه همینو گفت شاید رفتم شیراز 

شما کجا انجام دادین دکتراتون کیه ان 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
عزیزم دکتر وحیدی یزد فعلا که همه پیش همین میرن نمیدونم اگه امروز عصر دوباره میرم اگه همینو گفت شاید ...

اشتباه گفتن از من به شما نصیحت الکی وقت رو از دست نده شما دو ماه به همسرت مکمل بده و تغذیه و همه چی رو رعایت کنه و برید توی سیکل برای تخمک کشی به نظرم اونجا دیگه نرو. شیرازم دکترای خوبی داره البرزی و مرکز رستمی خوبه

من تهرانم دکتر خودم اسرافیلی هستن همسرم دکتر نرفت دیگه چون میخواستیم میکرو کنیم موروفو هم صفر بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم مورفو شده صفر دکتر میگه نه میشه میکرو کرد نه ای وی اف هیچی الان درمانه شش ماهع میکرد گرمی همه ...

وا کی گفته؟؟؟؟؟ من بار اول پانکچرم ۱۲ تخمک ۸تا جنینa با مورفو صفر حرکت a0 b15 دی اف ای۳۴ یا۳۲! 

دفعه دوم ۴ تا تخمک و جنین گریدa مورفو ۰ حرکت ۱۵ و ۴۵ دی اف ای ۴۶ این حدودا!!!!!!!! 

اولش به منم کفتن باید حداقل مورفو یک بشه بری توو سیکل 

سه ماه دارودادن تغییر نکرد همه چی بدتر شد رفتم توو سیکل 

تعدادش چندتاس؟ 

ببین بهترین حالت اینه که حداقل ۱ باشه اما وقتی نیست از تووووی همونا پیدا میشه 

اره گفت عملم کنه فایده نداره 

فایده داره ولی زمان میبره مثلا بعدعمل یکسال بعد وبعد مصرف ویتامین ودارو باید صبور باشید  به منم گفتند مفرو صفر   ابنرمال صفرتعداد بعد مصرف ویتامین همون اندوفرتیو..... از ۱۴ اومد ۷ بعد عمل بیخیال شدم دوسال بعد طبیعی شدم فقط خودم از لحاظ گرمی تقویت کردم شوهرم کلا هر ویتامینی می‌خورد بدتر میشد فقط آرامش داشته باش

عزیزم دکتر وحیدی یزد فعلا که همه پیش همین میرن نمیدونم اگه امروز عصر دوباره میرم اگه همینو گفت شاید ...

واقعا دکتر خوبیه؟ بهش نگفتی دکترجان قربون اون سوادت بشم قربون‌تخصصت بشم پس ای وی اف و میکرو برای چه کسایی هستش؟🤕🤕🤕🤕ماهایی که ای وی اف کردیم همین مشکلاتو داشتیم دیگه😒😒

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود

انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر

من ده سالع تو راه دوا دکترم

چهارتاانتقال

دوبارلاپراسکوپی

هیستروسکوپی

خلاصه که خیلی خیلی سختی کشیدم بخام از اولش بگم یه کتاب میشه

انقدر تو این راه گریه کردم که کسی نمیدونه

ولی خوب بازم از لطف خدا ناامید نشدم و ادامه دادم

شماهم با قدرت ادامه بدید 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

مبارکت باشه گلم انشالله که به سلامت بغلش کنی.

بتات چند بود؟ روز چندم آزمایش دادی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤