2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
دوست گلم غصه خوردن دردی را دوا نمیکنه دو تا جنین داری که اگر خدا بخواد همین ها هم میتونن دوتا نی نی ...

خیلی حضرت زهرا رو صداش زدم روز انتقالمم روز شهادت حضرت زهرا بود 

دست چپم انقد درد میکنه انقد گریه کردم 😔دگ حداقل جنینم ندارم دلمو خوش کنم بهش 😢

برام دعا کنین اسمم زینبه

عزیزم همه اینکاررو کردم نمیشه خدا نمیخواد وگرنه میداد بخدا دیگه خسته شدم فردا بر میگردم خونه دیگه در ...

اگه خودت سالمی اصلا نگران نباش من فقط یه جنین داشتم عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره فک کنم دقیق نمی دونم اما نارس ها رشد میکنن ستروتاید و برا این میدن رسیده ها ازاد نشه  تا بق ...

ستروتاید ندادن..فقط hCG

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ازمایش همسر منم همین شد به جا بهتر بدتر شده بود دکتر بهش گفت بعضیا اینجورین باید زودتر برید توو سیکل ...

عزیزم مورفو شده صفر دکتر میگه نه میشه میکرو کرد نه ای وی اف هیچی الان درمانه شش ماهع میکرد گرمی همه چی خورد ولی هیچ ب هیچ 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
عزیزم مورفو شده صفر دکتر میگه نه میشه میکرو کرد نه ای وی اف هیچی الان درمانه شش ماهع میکرد گرمی همه ...

عزیزم میشه بگی کی به شما گفته با مروفو صفر نمیشه میکرو کنی؟

اخه دختر خوب دقیقا میکرو برای کساییه که صفر هستن دیگه این چه حرفیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم مورفو شده صفر دکتر میگه نه میشه میکرو کرد نه ای وی اف هیچی الان درمانه شش ماهع میکرد گرمی همه ...

پس صبر کن رژیم و سبک  زندگیتونو اصلاح کنید بگرد راجع بهش تو نت بخدا خیلی موثره ناامید نشو مهم بودن اسپرمه که هست یه کاری هم می‌تونید بکنید پیسنهاد تسه بدین یعنی از بافت بیضه بر دارن