2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
آنا جون شما قبل بارداری پرگناکر کانسپشن مصرف کردی ؟ 

نه عزیزدلم من هیچ قرصی نخوردم فقط دسه و فولیک خوردم با آمپولای پانکچر همین. دکتر علیرضایی داروهای پانکچر منو برام تحویز کردن خداییشم راضی بودم ازشون من خداروشکر نوزده تا تخمک داشتم همشونم جنین شدن خداروشکر به غیر سه تاشون که گرید آ ب بودن بقیه همه آ بودن . من با دکتر نصر انتقال دادم ولی داروهام و تنظیم سیکلم با دکتر علیرضایی بود. قبلا هم دکتر عارفی دوبار انتقال منفی داشتم اونم بهم تقویتی نداده بود ولی با دکتر عارفی متاسفانه به نتیجه نرسیده بودم کلا هم با تجویزشون شش جنین شده بود برام که طی دوبار انتقال منفی شد. بعد دیگه اومدم مام خداروشکر خدا خواست و باردار شدم🥰 

باور کن این تقویتیا به قول دکتر علیرضایی هیچ معجزه ای نمیکنن. حالا بخور ولی خیلی روشون زوم نکن توکل بخدا ایشاللا بحق علی همین بار اول به خواست خدا جواب بگیری صاحب گل پسرت بشی🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزدلم من هیچ قرصی نخوردم فقط دسه و فولیک خوردم با آمپولای پانکچر همین. دکتر علیرضایی داروهای پا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت .‌انشالله گل دخترتو سالم و سلامت و سروقت بغل کنی . خدارو شکر که نتیجه گرفتی . D3 هزار مصرف کردی ؟ به من‌گفت یکماه d3 1000 استفاده کن . 

۳۸ بودم تو آزمایش 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان من تازه انتقال داشتم امروز روز پنجم هستم داشتم میگشتم که با تاپیک شما آشنا شدم.بر ...

بقیه اش دیگه توکل بر خداس

ان شالله ۹ ماه دیگه واقعی پسرت را شیر میدی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اولین بارمه هشت تا تخمک داشتم گفتن چهار تاش رسیده ب ازمایشگاه نفهمیدم ینی چی  از چهار تا دوتا ...

دوست گلم غصه خوردن دردی را دوا نمیکنه

دو تا جنین داری که اگر خدا بخواد همین ها هم میتونن دوتا نی نی سالم بشن

تو هر کاری ازت برمی‌آمد انجام دادی پس غصه نخور و با انرژی ادامه بده

مثبت فکر کن

توسل به حضرت زهرا کن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مرسی عزیزم از توضیحاتت .‌انشالله گل دخترتو سالم و سلامت و سروقت بغل کنی . خدارو شکر که نتیجه گرفتی . ...

فدات مرسی از دعای خیرت عزیزم الهی آمین😇💚

بله هزار خوردم روزی یدونه همچنانم دارم میخورم منم کمبود د رو نداشتم خداروشکر تو آزمایشا ولی بهم دادن همین الانم آخرین بار 48 بود د من قبلشم ۶۴ ولی دارم باز میخورم تازگی هم باز آزمایش ویتامین د رو دادم هنوز جوابم نیمده.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
حبوبات نخوری بهتره دیگه نفخ میکنی.عرق نخورضررداره چای نبات بخور.

ممنون 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
بنظر من زوده. روز ۱۲ بزن ان شالله مثبته😍

سلام شوره عزیز

خوبی گلم

دعا کن برام

یخ زدم اصن شوهرم ک بیچاره دیگ نمی‌دونست چیکار کنه شوک شد

فقط حس پریود دارم از دو روز پیش.... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خوندم برات گلم ایشاالله حاجت روا بشی... 

مرسی ممنونتم ان شالله شما هم حاجت روا بشی . من انتقال دادم متاسفانه منفی شد حالا منتظرم مجدد برم برای انتقال . منم براتون دعا می کنم مثبت بشی خبر خوش بمون بدی

مرسی ممنونتم ان شالله شما هم حاجت روا بشی . من انتقال دادم متاسفانه منفی شد حالا منتظرم مجدد برم برا ...

مرسی گلم

ایشاالله ب زودی مامان بشی

انتقال چندمت بود؟! 

چند تا جنینی داشتی؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خانوما من ۹ دی انتقال دادم امروز بیبی منفی بود  زود زدم ب نظرتون؟!

بنظرم زود زدی تا روز آزمایش صبر کن ان شالله که مثبت بشی توکل کن به خدا عزیزم نمیدونی چقدر از بی بی چک بدم میاد