2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
پیاده روی اگر نشه برم میشه تو خونه ورزش کنم؟

آره میشه عزیزم ولی پیاده روی خیلی تاثیر داره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم حتما فردا تماس میگیرم میگم بهش😍

قربونت عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین بارمه هشت تا تخمک داشتم گفتن چهار تاش رسیده ب ازمایشگاه نفهمیدم ینی چی  از چهار تا دوتا ...

سلام خانومی چرا اینقدر ناامیدی گلم منم بار اولم بود از ۴تا تخمک یکی جنین شد اما با امید به خدا انتقال دادم همونم مثبت شد پس فقط امیدت به خدا باشه تازه روزی تخمک کشی داشتیم پرستاره گفت یه نفر بوده یه جنین انتقال داده دوقلو شده براش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

🧡💜🧡💜🧡💜❤❤❤❤❤💜🧡

سلام دوستان خوبید ؟ 

من قراره دوباره پانکچر بشم میشه خواهش کنم ازتون خواهرانه بهم کمک کنید بگید چه قرص هایی و چه چیزایی بخورم غیر اونایی که دکتر میگه دیگه چه کارایی انجام بدم تا کیفیت تخمک ها عالی بشه چه خودم چه اسپرم همسرم 

مشکل اصلی همسرمه ولی منم تنبلی خفیف دارم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اخه گفتن کیفیتش متوسطه😔

اگه خدا بخواد شیشه رو کنار سنگ نگه میداره .

مثبت شدن جنینای تو برا خدا سخت تره یا عبور یه گله شتر از سوراخ یه سوزن کدومش مشکلتره

.

برا خدا چیزی نیست کافی اون برامون چیزی بخواد از اب خوردن هم راحتتره پس جوش نزن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
عزیزم خوندم ب نیتت  ایشاالله حاجتت روا  التماس دعا 🌺

مرسی عزیزم انشالا خودتم حاجت روا بشی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام خانومی چرا اینقدر ناامیدی گلم منم بار اولم بود از ۴تا تخمک یکی جنین شد اما با امید به خدا انتقا ...

سلام منم یه دونه جنین پنج روزه دارم فقط....انقدر فکر های بد میاد تو ذهنم مثلا اگر از ذوب درنیاد چی  

من گلم انتقالم مرکز مام بود تازگی پیش دکتر اسرافیلی میرم بخاطر اینکه میخوام بیمارستان عرفان ایشالله ...

عزیزم راضی هستی از دکتر اسرافیلی؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من گلم انتقالم مرکز مام بود تازگی پیش دکتر اسرافیلی میرم بخاطر اینکه میخوام بیمارستان عرفان ایشالله ...

دفعه اول رفتی پیشش قبولتون کرد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم ببخشید تو رو خدا من زیاد سوال ازت میپرسم .  شما قبل انتقال یا قبل پانکچر کاهو و سبزی و س ...

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه من کلا اهل سالاد وسبزی نیستم زیاد نخوردم  ولی قبل انتقال میگن گرمی بخوری خوبه مثلا من هر دفعه  چای دارچین میخوردم کلا خرما زیاد می خوردم ولی رعایت اعتدال خوبه بعد دو روز مونده به انتقال نشاسته گندم یه قاشق با اب سرد می خوردم تا روز پنج انتقال خوردم مربای به هروز از روز تا روز هشتم شب قبل انتقال با صبحش هم کله پاچه خوردم روز انتقال و فرداش ناهار شام ماکارونی با رب خیلی کم خوردم این رو رعایت کن انشالله نتیجه بگیری فقط مواظب یبوست باشه چون اصلا خوب نیست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷