2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام عزیزم اره طبیعی این دردا بخاطر باز شدن رحم و تا اخر داری اتفاقا دیشب بیمارستان بهم گفت

مرسی عزیزدلم خیلیی لطف کردی

بسلامتی تاریخ زایمانت مشخص نشد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوندم رقیه جان ایشاالله حاجت روا بشی 💜  التماس دعا 🌺

مرسی عزیزم الهی شما و همه ی منتظرا باهم زودی مادر شیم الهی خانم فاطمه زهرا بهمون نظر کنه آمین

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم دکتر متین گفته تداخل داره؟خودش گفت؟ پس چرا بمن دادن؟ بعد تقریبا همه بچه ها اینجا آسپرین انو ...

سلام عزیزم

منم هفته ای دو بار امگا داشتم به تجویز دکتر پریناتولوژیست

اسپرین و انوکسا هم داشتم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم ، استرادیول تپش قلب میاره بخاطر اون داده‌ تو بارداری اولم بعد تشکیل قلب بچه قطع کردن

عزیزم ببخش من بازم سوال میپرسم پراپرانول رو خودتون گفتید دکتر داد آخه منم وقتی انتقال میدم کلا استرس و تپش قلب میگیرم یه بار موقع انتقال پاهام می‌لرزید یعنی دکترم متوجه شد..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دکتر من که گفت از هفته ۲۰ به بعد من قدامیه هفته ۲۳ عین نبض حس کردم

من چربی شکمی هم دارم احتمالا خیلی دیرتر متوجه بشم ولی لحظه شماری میکنم برا اون روزا که از انقدر تکون بخوره ولگد بزنه حتی نذاره بخوابم😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم منم هفته ای دو بار امگا داشتم به تجویز دکتر پریناتولوژیست اسپرین و انوکسا هم داشتم

عزیزدلم امگا چه قرصی میخوردی؟ اسمشو میگی بهم که بگیرم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نگار جون اگه لیستت پر نشده برا دوستمم میخونی اسمش فاطمه اس 9 ساله منتظره. طفلک از اول ازدواج خونریزی ...

سلام آلای عزیزم خوبی؟! 

ایشاالله شفا پیدا کنن

ایشاالله ب آرزوشون برسن

من خوندم نیتشون... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگار جانم منم نغمه هستم، برای منم میخونی اگه جا داری؟🥰ممنونم ازت، امیدوارم خبر مادر شدنت رو به زودی ...

عزیزم ب نیتت خوندم

حاجتت روا بشه ایشاالله 

التماس دعا 🌺 

الهی ک حاجت روابشی عزیزم.میگم علائم نداری نگارجون

قربونت عزیزم 

والا تا دیروز احساس پریود نداشتم

از امروز صبح حس پریود دارم

هم صبح هم غروب زیر شکمم گرفته بود درد میکرد

بدنمم سرد و گرم میشه. 

من یادم نمیمونه ماشالله آنقدر تعدادمون تو تاپیک زیاده، 

شما هم انتقال دادی؟! 

خانومایی ک نینی ندارن مثل خودم به دلم افتاد برای ده نفر ناد علی بخونم اسم بدین فقط تا قبل دوازده شب ...

سلام نگارجون

قبول باشه

منو ویژه دعا کن امروز خیلی داغونم

اسمم محدثه 

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩