2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
مبارک باشه عزیزم  نمیدونم شاید خدا بهم رحم کرد😣

خدا خیلی مهربونه چیزی بخواد نشد نداره تو همین تاپیک چند نفر یدونه جنین انتقال دادن و مثبت شدن بعضیا دو تا آ انتقال دادن منفی شدن فقط بسپار بخدا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز دوم انتقالم  اصلا حال روحیم داغونه کلا فقط گریه کردم  میخواست بگیره ام نزاشتم😔دست خ ...

عزیزززززم

ایشاالله میگیره

اصلا ناراحت نباشیا

گریم نکن، نینیات مامان شاد دوست دارن آفرین🌺💜🌺💜🌺💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

دوستان من خیلی دوست دارم دقیق بدونم بعد انتقال جنینی میشه صفحه اول رو خوندم ولی دوست دارم بیشتر بدونم.بعد انتقال جنین ها همینجور معلق هستن؟تا لانه گزینی از بدن خارج نمیشن؟لانه گزینی چند روزبعد شروع میشه؟بعد منفی شدن آزمایش با پریود بعدی جنین خارج میشه؟من هیچ علامای ندارم فقط نوک سینه هام درد میکنه شکمم هم منقبض میشه بعضی وقتا جنین 3روزه انتقال دادم.فقط از قبل انتقال تا الان من ترشح هام زیاد شده

سلام .خانما من فقط یه دونه دیگه جنین دارم.....یکماه دیگه پریودم میشه که میرم تو سیکل انتقال.....توی ...

عزیزم انشالله که همین یه دونه میشه چشم و چراغ خونت. رحمتو گرم نگه دار پیاده روی خیلییی خوبه. فرتیل سی ام. کیوتن. ویتامین ای. سی. دی. امگا ۳ اینا رو بخور. 

گرمیجات در حد نرمال بخور تغذیت مناسب باشه همین. اول و آخر هم فقط توکلت به خدا باشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
روز دوم انتقالم  اصلا حال روحیم داغونه کلا فقط گریه کردم  میخواست بگیره ام نزاشتم😔دست خ ...

دوست عزیزم فقط آرام باش بسپار دست خدا فقط اونه که میدونه صلاح ما تو چی هست من مطمعن هستم اونم به خوشحالی ما راضیه اونی که خالق ما هست مگه میشه دلش به غصه ما باشه.سعی کن تو وجودت باورش کنی امید داشته باش.هیچ چیزی نشد نداره نازنینم

سلام .خانما من فقط یه دونه دیگه جنین دارم.....یکماه دیگه پریودم میشه که میرم تو سیکل انتقال.....توی ...

سلام عزیزدلم انشاءالله که این یه جنین یه نینی ناز وخوشگل برات میشه 

عزیزم من راستش خودم کار خاصی نکردم ولی خب ویتامین ای ودی وپودر اینوفولیک خوردم پیاده روی حتما داشته باش سعی کن گرمیجات زیاد بخوری این یه ماه، بعد من چون کیست نداشتم روغن سیاه دونه میزدم با بادکش گرم انجام میدادم ولی اونی که کیست داره نباید انجام بده ولی خب سیاه دونه رو بزن حتما تا رحمت گرم بشه از لحاظ سفره ای هم که سعی کن رعایت کنی فست فود و.... رو حذف کن 

البته بگم اول وآخر فقط وفقط باید خدا بخواد عزیزدلم قطعا برا هممون میخواد فقط به وقتش انشاءالله وقتش براشما رسیده🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شما نمیدونی کی دوباره میشه برم پانکچر؟

عزیزدلم از الان چرا انقدر ناامیدی الان انتقال دادی فقط به بعد مثبت شدن فکر کن میخای لذت ببری از بارداریت نه اینکه جلو جلو فکرِ پانکچر مجدد خدایی نکرده اگه منفی شدی بعدِ ۲ تا ۳ تا پریودی میتونی بری پانکچر ولی الهی که به اونجا نمیکشه ودوتا نی نی میچسبن بهت ومیان بغلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شما نمیدونی کی دوباره میشه برم پانکچر؟

فکر کنم دوتا پریود باید بگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزدلم انشاءالله که این یه جنین یه نینی ناز وخوشگل برات میشه  عزیزم من راستش خودم کار خا ...

بنظرتون اناناس و نشاسته و شیر سویا اینا واقعا تاثیری داره توی مثبت شدن ؟که همون یکی دو روز اول بعد انتقال بخوره ادم؟