2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست
انشاءالله برامنم اینجوری باشه من الان ۱۹ هفته ام ولی اصلا هیچی حس نمیکنم 

عزیزم دیگه چیزی نمونده که احساس کنی ایشالا کوچولوت و خودت سلامت باشید

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پنجشنبه گذشته انتقال داشتم  توکل ب خدا  حالا ببینیم خدا چی میخاد برامون رقم بزنه...&n ...

ببخشید عزیزم پیامتو اشتباه خوندم انقد گیجم

آزمایشم بیست و پنجمه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
😐گفتم شکمم سفت شده.میتونم خاکشیرباآب ولرم بخورم ضررنداره؟

اگه منظورت یبوسته و بارداری بهتره انجیر بذاری توی آب و آبش رو بخوری. روغن زیتون ‌یا خود زیتون عالیه. کاهو هم خوبه همه رو انجام بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شاالله اون روزا هم میرسه فک کنم اون حرکاتش هفته ۳۰ به بعد باشه 😍😍😍

سارا جون دیدم تووو تاپیک بحث داغ قرص مکمله من سوال داشتم از دوستان اگه کسی میدونه بهم بگه ممنون میشم

دکترم هنوز فولیک اسیدمو قطع نکرده و ویتامین د ۱۰۰۰ هروز میخورم

از ان تی هم پرگنالایف داده که نه تووش اهن هست نه امگا۳ و چون حالت تهوعمو  تشدید میکنه چندروزه نخوردمش

به نظرتون تا انومالی که دوهفته دیگس صبر کنم همچنان هم مولتی ویتامین نخورم یا واجبه برم بگم یه تغییراتی بده چه کنم؟

سلام گلم دکتر متین گفته تداخل داره؟خودش گفت؟ پس چرا بمن دادن؟ بعد تقریبا همه بچه ها اینجا آسپرین انو ...

سلام عزیزدلم‌، اره من ۱۱ ام وقت داشتم مطبش رفتم گفتم من به جای اونی که نوشته بودین این مکمل و دارم میخورم گفت نخور دیگه هم ماماش گفت هم خودش اومد ازش پرسیدم خودشم گفت نخور ! منم گفتم دوباره برام نوشت رفتم از داروخانه پایینش خریدم بدون امگا۳ . شاید هفته بالاتر تاثیر داره نمیدونم والا به من که اینجوری گفت. حالا باز بعد انومالی باید برم میپرسم اما من بهش عکس قرصمم نشون دادم دقیقا گفت چون امگا۳ داره نخور دیگه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها مربای به خوبه برای پانکچر یا بعد انتقال ؟ درست کنم ؟

من شنیدم بعد انتقال خوبه درست کردم گذاشتم بعد انتقال بخورم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سارا جون دیدم تووو تاپیک بحث داغ قرص مکمله من سوال داشتم از دوستان اگه کسی میدونه بهم بگه ممنون میشم ...

عزیزم منم هنوز دارم فولیک اسید میخورم و ویتامین د

به من از ۱۶ هفتگی پرگنازون داده و فرفورت روزی یکی میخورم امگا سه هفته ای دوتا

بنظر من یه تماس با دکترت بگیر بگو که نمیتونی اون قرص رو بخوری بهت جایگزین بده امگا سه هم یادآوری کن بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه منظورت یبوسته و بارداری بهتره انجیر بذاری توی آب و آبش رو بخوری. روغن زیتون ‌یا خود زیتون عالیه. ...

سلام ساراجونم خوبی؟اتفاقا دیشب خیلی بیادت بودم

ان شاالله بسلامتی انتقال دادی نی نی هات سفت بچسبن به دلت و چند روز دیگه بیای خبر بارداریتو بدی🤲🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله که به سلامتی دختر و پسر گلتو بغل کنی🥰🥰😘

ممنون عزیزم 

همچنین تمام باردای گروه

قسمت تمام منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام ساراجونم خوبی؟اتفاقا دیشب خیلی بیادت بودم ان شاالله بسلامتی انتقال دادی نی نی هات سفت بچسبن به ...

سلام‌ عزیرم. قربون محبتت برم مرسی انشالله توکل به خدا برام با گل دخترت خیلی دعا کن ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزدلمی مامان سارا مامان دوقلوها😍😍😍

سلام .خانما من فقط یه دونه دیگه جنین دارم.....یکماه دیگه پریودم میشه که میرم تو سیکل انتقال.....توی این یک ماه چه کارایی انجام بدم یا چه داروهایی بخورم ؟؟؟لطفااااا راهنماییم کنید