2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
خب نتیجش چیشد؟  من دکتر معدنی اما دکتر غفاری انتقال داد

من یکبار ناموفق داشتم با اینک جنین هام گرید a بودن 

این دفعه دومه 

و بیست و پنجم آزمایش دارم... 

ولی خیلی ها رو هم شنیدم با گرید بی و سی باردار شدن... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه عزیزان من تازه انتقال داشتم امروز روز پنجم هستم داشتم میگشتم که با تاپیک شما آشنا شدم.برای همه عزیزان بهترین هارو آرزو میکنم از خدا میخوام بهترین ها براتون رقم بخوره.نن 37سالم هست دو تا جنین گرید aانتقال دادم.همسرم کاملا سالم هستم و خودمم مشکلی ندارم آزمایش ها و عکس هام خوب بودن فقط پولیپ داشتم که قبل انتقال هیسترو شدم.دو بار طبیعی باردار شدم اما قبل تشکیل ساک سقط شدن.الانم سپردم دست خدا.سعی میکنم آروم باشم اما هرشب تا صبح خواب بچه میبینم یه پسر که شیر میدم.من فقط 3رور استراحت کردم و بعد به زندگی عادی برگشتم فقط یه کم آروم تر.روزی دو تا شیاف و یه آمپول و 3 تاسترادیول دارم.اگه دوستان عزیز فکر میکنن کار دیگه ای هست که نمیدونم ممنون میشم منو راهنمایی کنین

سلام .خانما من فقط یه دونه دیگه جنین دارم.....یکماه دیگه پریودم میشه که میرم تو سیکل انتقال.....توی ...

عزیزم حتما تو این یه ماه روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی سریع داشته باش هر شب به شکمت روغن سیاهدانه بزن فست فود و پفک و غذاهای کنسروی نخور به هیچ وقت پیاده رویه از همه مهم تره حتما انجام بده ان شاالله که مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به همه عزیزان من تازه انتقال داشتم امروز روز پنجم هستم داشتم میگشتم که با تاپیک شما آشنا شدم.بر ...

سلام گل جان

خوش اومدی

دقیقا شبیه ب منی عزیزم

ایشاالله انتقالت موفق و ب زودی مامان بشی 

💜🌺💜🌺💜🌺💜🌺💜

ن گلم خودشون بهت میگن شما چند بار انتقال داشتی؟! 

اولین بارمه هشت تا تخمک داشتم گفتن چهار تاش رسیده ب ازمایشگاه نفهمیدم ینی چی 

از چهار تا دوتا تشکیل شده که انتقال دادن 😞

همه زحمتام ب باد رفت کاش حداقل جنین داشتم

کی بیبی چک بزارم نشون میده

عزیزم جنینات چند روزه بودن؟

اگه بلاست روز ۱۰ به بعد

سه روزه ۱۲ به بعد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام  کسی با جنین کیفیت متوسط باردار شده؟😔 بمن گفتن کیفیت جنینات متوسطه  دوتام بیشتر ن ...

جنینای من همه بی و بی سی بودن با همونا باردار شدم خدا باید بخواد وگرنه اینا فقط چند تا حرفه

اولین بارمه هشت تا تخمک داشتم گفتن چهار تاش رسیده ب ازمایشگاه نفهمیدم ینی چی  از چهار تا دوتا ...

آنقدر ناراحت نباش

توکلت به خدا باشه

احتمالا دفعه بعد داروهای بیشتر و بهتری میدن ک تخمکات بیشتر شه، شاید ب همسرت هم مکمل بدن 

چند وقته میگذره از انتقالت؟! 

آنقدر ناراحت نباش توکلت به خدا باشه احتمالا دفعه بعد داروهای بیشتر و بهتری میدن ک تخمکات بیشتر شه، ...

روز دوم انتقالم 

اصلا حال روحیم داغونه کلا فقط گریه کردم 

میخواست بگیره ام نزاشتم😔دست خودم نبود اشکم سرازیر میشد تا روضه حضرت زهرا میشنیدم