2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047501 بازدید | 684604 پست
من سه روزه انتقال دادم همش سینه هامو چک میکنم ببینم ورم کردن.ولی خبری نیس فعلا

البته شما هنوز وقت داری گلم

ایشاالله ب خیر و خوشی ایشاالله مثبت بشی... 🌺💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منم همین جوری شد. ماه پیش ک رفتم دکتر گف سمت چپ کیست دارم و این ماهو ال دی بخورم. حالا از دیشب ک هر ...

ایشاالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد

ایشاالله ب زودی انتقال بدی و خبر مامان شدنتو بدی ما خوشحال شیم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ش استراحتم و درگیر هماتوم و طول سرویکس و درمان چند تا تیکه لباس خریدم چون بابا ندارم نمیخوام چ ...

عزیزم بهترین کار رو میکنی، من هم خودم و همسرم هر چیزی که لازم هست میخریم

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزدلم امگا چه قرصی میخوردی؟ اسمشو میگی بهم که بگیرم

سلام عزیزم 

خاطرم نیست برای چه شرکتی بود همسرم بدون نسخه از داروخانه گرفته بود فقط گفته بود بدون جیوه باشه

دکتر به من گفت اگر هفته ای دو وعده ماهی میخوری همون شنبه و چهارشنبه امگا بخوری کافیه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
همه ش استراحتم و درگیر هماتوم و طول سرویکس و درمان چند تا تیکه لباس خریدم چون بابا ندارم نمیخوام چ ...

سلام عزیزم‌

تحسینت میکنم

کار درستی می کنی 

فقط هرچی که واقعا لازم و ضروریه بخرید

برای وسایل اضافی و بدون استفاده هزینه نکنید.

خدا پدرت رو رحمت کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منم تورحمم احساس سنگینی میکنم

منم همینجوری هستم یکساعتی هست ک کمرم هم درد گرفته ن خیلی

من ایندفعه کامل استراحت نکردم راه رفتم ظرف شستم 

گفتم حواسم پرت شه بهتره

منم اسمم سپیده اس اکه تعدادت پر نشده برا منم بخون شاید خدا از زبون شما حاجت دل مارو بده

قربونت برم برات میخونم اشکالی نداره 

اگر لایق باشم عزیز دلم 

خدا پدرتونو رحمت کنه منم نمی تونم برم واسه خرید مامانم و شوهرم میرن عکس میفرستن من انتخاب میکنم

منم لباسای نوزادی گرفتم واسه بزرگیاش زیاد  نگرفتم نمی خوام زیاد چیزای بیخودی و بلااستفاده بخرم.کالسکه هم گرفتم تخت نمی خوام بگیرم بنظرم هزینه اضافس چون استفاده نمیشه کمد هم شاید بگیرم

خوب میکنی عزیزم الهی خدا به زندگیتون برکت بده و مادرتونو براتون حفظ کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب با کیوتن۱۰۰ و آسپرین تداخل داره ؟ با فولیک اسید چطور ؟ بخدا از بس من مکمل دارم که نگو

مكمل ها هيچ تداخلي با هم ندارن با خيال راحت مصرف كنيد ، حتي كلسيم كه باعث جذب كمتر اهن ميشه مي بينيد كه در مولتي ويتامين ها در كنار هم قرار داره ، پس سخت نگيريد 

تداخل بيشتر براي برخي دارو ها معني داره نه براي ويتامين و مكمل ها 

به منم نداده سه روزه استرادیول شروع کردم خودم بگیرم به نظرتون

بله براي انتقال خوبه همينطور ويتامين E يك روز درميان و ال ارژنين و ويتامين D هر روز 

بعد انتقال ويتامين E بايد قطع بشه و ال ارژنين تا مثبت شدن ادامه پيدا كنه 

عزیزم بهترین کار رو میکنی، من هم خودم و همسرم هر چیزی که لازم هست میخریم

چه خوب

اما خوب یکم مقاومت و صبر لازمه چون ممکنه حرف و حدیث پیش بیاد که از همین الان هست متاسفانه

اما احساس میکنم از پسش برمیام عزیزم