2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047586 بازدید | 684615 پست
دوستان هفته ای ۲ تا امگا کافیه قبل پانکچر ؟

سالي يكي هم بخوري كافيه 😁

امگا ٣ هر روز بايد خورده بشه براي كيفيت تخمك و در سيكل انتقال 

امگا٣  تجويز پزشك نياز نداره به اين مكمل ها ميگن OTC يا همون over the counter يعني روي كانتر فروشگاه ها و داروخانه ها هست و بدون نسخه ي پزشك ميتوني بري بخري 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالي يكي هم بخوري كافيه 😁 امگا ٣ هر روز بايد خورده بشه براي كيفيت تخمك و در سيكل انتقال 

به منم نداده سه روزه استرادیول شروع کردم خودم بگیرم به نظرتون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سالي يكي هم بخوري كافيه 😁 امگا ٣ هر روز بايد خورده بشه براي كيفيت تخمك و در سيكل انتقال 

خب با کیوتن۱۰۰ و آسپرین تداخل داره ؟ با فولیک اسید چطور ؟ بخدا از بس من مکمل دارم که نگو

خدای من خدای معجزه هاست . 
فداتشم مهربونم خوبم نه هنوز دونرم تازه یکشنبه پانکچر میشه معلوم نیست چندتا تخمک و جنین باشه انت ...

ایشاالله ب خیر و خوشی 

کلی جنین برات بشه و مامان شی ب زودی ب حق این روز عزیز... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگار جون اگه لیستت پر نشده برا دوستمم میخونی اسمش فاطمه اس 9 ساله منتظره. طفلک از اول ازدواج خونریزی ...

سلام عزیرم خوبی خاله منم اونجوریه پیشنهاد بده برن مطب زهرا نژادان تو ساختمان بهاران دکتر خوبیه یعنی خالم یه دکتری نمونده که نرفته باشه الان بهتره از رحمش بیوپسی برداشته

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام آلای عزیزم خوبی؟!  ایشاالله شفا پیدا کنن ایشاالله ب آرزوشون برسن من خوندم نیتشون...&nbs ...

قربووونت برم عزیزم. خییییلی لطف کردی. ان شاالله همه ی این انرژی ها برکتش برگرده به سمت خودت و زودی خوش خبر بیای  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 عزیزم ان شاالله مامان شدی .شمابچه نداری؟ منم شنبه انتقال دادم

ن گلم ندارم 

منم هشت سال شد ک منتظرم 

ایشاالله خیره و مامان شدی 

علائم داری؟! 

قربووونت برم عزیزم. خییییلی لطف کردی. ان شاالله همه ی این انرژی ها برکتش برگرده به سمت خودت و زودی خ ...

فدات بشم قشنگم 

ایشاالله ک همتون دلتون خوش بشه ب همین زودیا و دنیات ن زیبا بشه... 

سلام عزیرم خوبی خاله منم اونجوریه پیشنهاد بده برن مطب زهرا نژادان تو ساختمان بهاران دکتر خوبیه یعنی ...

ممنونم قربونت برم. چشم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من امروز روز 11 پریودمه از روز 3 هم ال دی میخورم. از دیشب  سمت راستم همش درد میگیره ول می کنه. از چی میتونه باشه؟ نکنه باز کیست ایناس. اصلا با ال دی میتونه کیست ایجاد بشه؟ یکم نگرانم کرده

آنا جون دکتر اسرافیلی برای انتقال امگا رو داد یا پانکچر ؟

من گلم انتقالم مرکز مام بود تازگی پیش دکتر اسرافیلی میرم بخاطر اینکه میخوام بیمارستان عرفان ایشالله زایمان کنم به احتمال زیاد. من داشتم امگا رو موقع انتقال هم میخوردم هفته دوبار بعد مثبت شدن قطع کردم دوباره از هفته دوازده شروع کردم.

زمان پانکچرم مکمل خاصی نخوردم گلم کلا.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت