2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047549 بازدید | 684607 پست
ماشالا جون اگه میخواست معجزه کنه دیروز که اینهمه التماسش کردم معجزه میکرد وتواین هشت سال معجزه میکرد ...

عزیزم اون زندگی رو تو باید گرم کنی تلاشت روبکن.بخدا من زندگیم ازهمتون بدتر بوده دیگه بهترمیدونید شماها اما خب الان دیگه شوهرم ادم شده دیروز برا تو ناراحت بودم گفت چته گفتم برادوستم ناراحتم الان استرس زندگیش روداره .یهوگفت اون مرد باید درکش کنه اون زن هیچ گناهی نداره فقط خواست خداست

کلی بهم دلگرمی داد ک تونگران نباش اگرم نشد یه مدت استراحت کن دوباره میریم دنبالش کل سرمایه زندگی مدن یه ماشینه و ۲۰۰تومن پول نقد همونم میدیم ک ب ارزومون برسیم شماهم سرسخت باشید تابهش برسید

آره عزیزم خیلی خوبه الهی سالم بغلش کنی

انشاءالله همگیمون نی نی صحیح وسلامت بیاد تو بغلمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چی میگی دورت بگردم ولی بخدا هرچیزی زمان داره زمانش که برسه مثل آب خوردن خدا بهت میده اینو منی ...

ماشالاجون😭چی بگم بخدا.جنین بله هنوز دارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم اون زندگی رو تو باید گرم کنی تلاشت روبکن.بخدا من زندگیم ازهمتون بدتر بوده دیگه بهترمیدونید شما ...

رکسانا جون بخدا مثل خواهر نداشتمی انشاءالله تو مثبت بشی عزیزم که دل منم خوش بشه.چکار کنم دیگه حالا تایکم بگذره ببینم چه میشه کرد.اینروزا همش غصه زندگیمو میخورم اون ازچشم من میبینه انشاءالله خدا خودش کمکم کنه😭

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
رکسانا جون بخدا مثل خواهر نداشتمی انشاءالله تو مثبت بشی عزیزم که دل منم خوش بشه.چکار کنم دیگه حالا ت ...

چه درد بدیع دارممیسوزم از نگاه مردم از سوالاشون از اینکه نمیتونم بچه کسی بغل کنم نگاهشون...نه جنین دارم نه جونش نه توان مالیش ..مشکل شما چیه؟

سه بار انتقال دادم دیگه جنینم ندارم

سلام الوچه جون خدا شاهده به حق همین وقت عزیز خیلی ناراحت شدم 

توروخدا خودتو نباز

من دوازده سال دنبال دوادکترم

جنین هام تموم شد دوباره رفتم مرکز دیگه پانکچر کردم دوبار لاپرا کردم ۴ بار انتقال جنین

کلی این ور اونور رفتن

ولی بازم ناامید نشدم بالخره بعضی چیزا بدست اوردنش سخته و باید بجنگیم 

تو روخدا یکم‌حال روحیت بهتر شد برو و ادامه بده درمانتو

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزدلم منم باهات همدردم واقعا کاش خدا جونمونو بگیره بهتره از اینه که هستیم

منان جان خدا میدونه پیامتو خوندم دلم هری ریخت

یاد خودم میفتم همش که وقتی هر دفعه منفی میشم چه حالی میشم

تو رو خدا ناامید نباش من دوبار پانکچر دوبار لاپرا چهاربار انتقال 

الان دوازده ساله ناامید نشدم و جنگیدم

بازم الهی شکر جنین داری ببین برا سری بعد هر کاری لازمه بکن و برو انتقال

انشالله به حق همین وقت اذان خدا جواب دل شکسته ات رو میده خواهرم

برا من دکتر که نداده امگا ۳ فقط پرگناکر وکلسی شور داده بهم که میخورم با آهن  از الان خودم بگیر ...

بله بخوريد خيلي خوبه براي رشد سلول هاي مغزي جنين ، براي همين هست كه تو مولتي ويتامين بارداري گنجونده شده ، اگه مولتي ويتامين نيچرميد ايران پيدا بشه توش داره اگه نشد جداگانه بخوريد

ازمایشگاه ها تعطیله برم ازمایش تا شنبه داروهام قطع کنم ؟

نه برا چی قطع کنی تا ازمایش ندادی قطع نکنی

اگه اینطوری بود برامون ازمایش نمینوشتن میگفتن بیبی چک بزنید

چرا همسرت عمل واریکوسل انجام نمیده؟ خداروشکر که آمپولا موثر بوده  کار درستی میکنی به نظر منم ...

رفتیم پیش دکتر حسین کرمی یکی از بهترین اورولوژی های ایرانه ک گفت عمل واریکوسل تا یکسال دیگه لازم نیست 

سلام عزیزه دلم اره ۳ روز پیش دنیا اومد نی نی تو چطور؟؟؟

ندا جون مبارک باشه قدم گل پسرت خداروشکر صحیح و سالم رسید بغلت 😍😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا