2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
منم امگازون گرفتم اینجا گفتن خانما اما چون خودم میخورم دکتر ننوشته بود هفته ای دو روز میخورم

عزیزم شما بارداری؟

امگازون بدون جیوه اس؟ من باردارم مشکلی نداره بخورم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز ۱۴ بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه نه جنین دارم نه تحمل دوباره ...نشد که نشد هر کاری کردم که ...

عزیزدلم منم باهات همدردم واقعا کاش خدا جونمونو بگیره بهتره از اینه که هستیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزه دلم اره ۳ روز پیش دنیا اومد نی نی تو چطور؟؟؟

ای جووووونم قدم نو رسیده مبارکت عزیزم الهی که قدمش پراز خیر وبرکت براتون باشه😍😍😍

الهی که همه ماهام به این روزا برسیم بسلامتی

نداجون من ۱۸ هفته و۱ روز رفتم آنومالی وزن نی نیم ۲۲۵ گرم بود خوبه بنظرت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزدلم منم باهات همدردم واقعا کاش خدا جونمونو بگیره بهتره از اینه که هستیم

خدایی که زجر و شکستگی و بندش میبینه خدای که میبینه از ترحم مردم و نگاهشون ....من میخوام جایگاه ابدیم جهنم باشه جهنم این زندگی نمیخوام کاش لطف کنه در حقم و تمومش کنه 

عزیزم شما کیفیت جنینهاتون چجوری بودن؟

عزیزدلم گریدشو AB موقع انتقال جنین شناس اومد بالا سرم گفت ۲تا جنین با کیفیت خیلی خوب وهچینگ شده برات انتقال دادیم 

خدایی که زجر و شکستگی و بندش میبینه خدای که میبینه از ترحم مردم و نگاهشون ....من میخوام جایگاه ابدیم ...

آلوچه جونم میدونم الان ناراحتی وغم دنیارو داری طبیعیه ولی حتما یه حکمتی داره دورت بگردم یه کم عزاداری بکن ولی باز پرقدرت ادامه بده ماها همه محکومیم به ادامه دادن وجنگیدن تا بالاخره نتیجه بگیریم عزیزدلم 😔😔

خدارو قسم میدم به صاحب این روزا خیلی زود نی نی روبذاره تو دلت عزیزم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ای وااااای منان جونم منفی شدی😔😔😔 دورت بگردم خودتو ناراحت نکن ما از حکمت خدا همیشه بی خبریم فقط خ ...

ماشالا جون اگه میخواست معجزه کنه دیروز که اینهمه التماسش کردم معجزه میکرد وتواین هشت سال معجزه میکرد دیگه خسته شدم خیلی زندگی رو خوش به من نشون نداد از وقتی ازدواج کردم دلم خیلی پره کسی درکم نمیکنه خوش گذرونی کجا بود خودت مردارو میشناسی وقتی بچه نداشته باشی هیچی هیچ پایه هات سسته مردا بچه براشون مهمه دیگه زندگی مثل سال اول ازدواج نیست سرده سرد

خدایی که زجر و شکستگی و بندش میبینه خدای که میبینه از ترحم مردم و نگاهشون ....من میخوام جایگاه ابدیم ...

آلوچه جونم چندبار انتقال دادی؟؟من دوبار با سه بارم ای یوای غیراز هشت سال دکترو دارو خوردن الکی

امروز روز ۱۴ بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه نه جنین دارم نه تحمل دوباره ...نشد که نشد هر کاری کردم که ...

ان شالله خدا به دلت آرامش بده یه زمان بخودت بده تا آروم بشی واقعا سخته. ان شالله خدا برات معجزه کنه. دعا کن حکمت خدا با خواسته دلت یکی بشه 

خدایا شکرت
عزیزم شما بارداری؟ امگازون بدون جیوه اس؟ من باردارم مشکلی نداره بخورم؟

سلام عزیزم خوبی؟ ماشاالله جون منم امگازون می خورم، هفته ای دوبار، بدون جیوه اس، ماما بهم گفت بیشتر از دوتا یه کم چاق می کنه، بخر همون هفته ای دوبار بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خداروشکر عزیزدلم مام خوبیم ممنون که به یادم بودی فدات بشم برا من ۲۲۵ بود بنظرت خوبه؟ ۱۸ هفته و۱ روز ...

آره عزیزم خیلی خوبه الهی سالم بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ماشالا جون اگه میخواست معجزه کنه دیروز که اینهمه التماسش کردم معجزه میکرد وتواین هشت سال معجزه میکرد ...

میدونم چی میگی دورت بگردم ولی بخدا هرچیزی زمان داره زمانش که برسه مثل آب خوردن خدا بهت میده اینو منی دارم میگم که کوچکترین چیزو تو زندگیم با سختی ومشکلات بدست آوردم ولی تو این همه سختی فهمیدم هرچیزی یه زمانی داره ما باید تلاشمونو بکنیم ولی وقتش برسه خیلی راحت خودش میاد به سمتمون...هیچ موقع ناشکری نکن میدونم الان ناراحتی خب حقم داری ولی بازم بگو خدایا راضیم به رضای خودت 

یه مدت کلا از فکر بچه بیا بیرون عزیزم انشاءالله که طبیعی باردار میشی 

جنین بازم داری؟

سلام عزیزم خوبی؟ ماشاالله جون منم امگازون می خورم، هفته ای دوبار، بدون جیوه اس، ماما بهم گفت بیشتر ا ...

خوبم بخوبیت برنجک جونم ممنون که گفتی عزیزدلم حتما میگیرم