2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
من اکتوژست استفاده میکنم از اول خوبه فرقی نمیکنن با هم

من تازه دیشب استفاده کردم احساس کردم نسبت به فرتیژست کمتر موم داره اضافه کمتری میاد بیرون. ممنون سارا جون

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم. حالا گفتم مثل همیم درک میکنم چقد سخته یه جا خوابیدن😘

خیلی سخته

من شهر غریبم

شوهرم دست تنهاست مادرشوهرمم مریضه

شوهرم کلی وزن کم کرده

هم کار خونه و بیرون و هم کارها و رسیدگی ب من و دکترهامو 

خونه زندگیمم آشغالدونی  

من خیلی گشتم گشتم نبود نگرد نیست منم شنیدم اکتوژست لهستانیه و فلان /..  استفاده کردم فرق خاص ...

اینجا میگفتن اسپانیایی 😀😀 اینم تست کنم ببینم چطوره ان شالله هماتوم شما هم بزودی خوب بشه. همچنان لک و خون قهوه ایی دارم گفتم اینو استفاده کنم شاید زودتر جذب بشه

ممنون عزیزم 😍

خدایا شکرت
عزيزم همين دل درد پريودي خودش ميتونه يه علامت خيلي شايع براي بارداري باشه ايشالله كه خوش خبري

متاسفم‌ که اینبار مامان نشدی خدا رو شکر که جنین داری انشالله دفعه بعد آخرین بارته گلم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانما یه سوال عدد آن تی طبیعیش چنده؟؟عدد آن تی من ۱/۵۹بود بنظرتون خوبه؟؟

بره عزیزم زیر ۳ میگن خوبه انشاالله که مشکلی نیست گلم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
متاسفم‌ که اینبار مامان نشدی خدا رو شکر که جنین داری انشالله دفعه بعد آخرین بارته گلم ❤❤

قربونت برم عزيزم خيلي خوشحال شدم كه انتقال دادي ايشالله خوش خبر باشي عزيزم