2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047323 بازدید | 684589 پست
شوره جان توعلائمت چی یود و از روز چندم شروع شد

من یخوده احساس خاصی تو رحم داشتم ولی فکر کنم بخاطر اسپلیوکوم بود که رحمو باز کرده بودن. بعد از روز ۴ اینا کمرم درد میگرفت مثل درد سیاتیک که هنوزم درد داره. هفته اول گرمم میشد هفته دوم پام یخ کرده بود فکر کنم فشارم میافتاد کیسه اب گرم میذاشتم گرم بشه. علامت دیگه نداشتم. دنبال علائم نباش استرس میگیری  همچی رو به فال نیک بگیر

خدایا شکرت
سلام ساراجون خوبی؟ نینی خوبه؟ من دیروز باز سونو بودم که طول سرویکسو زده 31 به عرض 28 اگه هماتومم ...

سلم عزیزم قربونت.خوبه شما خوبی نی نی خوبه؟

ان شاالله این چند هفته باقی مونده هم میگذره و نی نی رو سالم بغل میکنی و همه سختی ها یادم میره

منم مثل شمام از اول انتقال تا الان یه سره تو خونه ام فقط دکتر میرم و میام و بیشتر دراز کشیدم و هیچ کاریم نمیکنم ولی سرویکس منم بالا نمیره همون ۳۱ هست عزیزم دکتر من که گفت نیاز نیست به هیچی فکر نکنم نیاز به پساری و اینا باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یخوده احساس خاصی تو رحم داشتم ولی فکر کنم بخاطر اسپلیوکوم بود که رحمو باز کرده بودن. بعد از روز ۴ ...

من الان روز سوم فقط پای چپم دردمیکنه و گاهی کمرم.سینه مم ک تیرمیکشه گاهی نمیدونم خدا چی خواسته برام ان شاالله خیره

ان شالله مثبتي به نيت مثبت شدنت صلوات ميفرستم و ايه الكرسي ميخونم بيبي هم گذاشتي؟

سلام عزیرم ممنونتم بیبی منفی بود ازمایش دادم غروب جوابش میاد 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
شیاف اکتوژست ۴۰۰ گرفتم میگن خارجیه کسی استفاده کرده؟ خوب بوده؟ دنبال سیکولوژست بودم میگفت ۱ ساله توز ...

من اکتوژست استفاده میکنم از اول خوبه فرقی نمیکنن با هم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم پس  الکی دراز کش شدم بالا نمیره ؟منم ۳۲ ام شما توالت فرنگی استفاده کردی ؟

من که از اول انتقالم توالت فرنگی استفاده میکنم و یا دراز کشم یا نشستم هیچ کاریم نمیکنم همون ۳۱ مونده بالا نمیره دکتر گفت اگه رعایت نکنی ممکنه بیاد پایین همون رو ۳۲ ثابت هم بمونه خوبه

من که از اول انتقالم توالت فرنگی استفاده میکنم و یا دراز کشم یا نشستم هیچ کاریم نمیکنم همون ۳۱ مونده ...

خدا کنه منم ۳۲ بمونه  ...دراز کش ام اما توالت ایرانی استفاده می کنم نمی دونم بده یا نه ؟

خدا کنه منم ۳۲ بمونه  ...دراز کش ام اما توالت ایرانی استفاده می کنم نمی دونم بده یا نه ؟

بهتره فرنگی استفاده کنی من خونه مامانم اینام فرنگی ندارن از این فرنگی سیار ها گرفتم شما هم بگیر خیلی بهتره

بهتره فرنگی استفاده کنی من خونه مامانم اینام فرنگی ندارن از این فرنگی سیار ها گرفتم شما هم بگیر خیلی ...

ممنون عزیزم اره مگه بگیرم  فرنگی داریم اما پله می خوره برم اون جا به خاطر پله زیاد نمیرم 

ممنون عزیزم اره مگه بگیرم  فرنگی داریم اما پله می خوره برم اون جا به خاطر پله زیاد نمیرم

😘

سلام

بچه ها منم ماه بعد قراره ای یو ای کنم

خیلی نگرانم ک نگیره

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
شیاف اکتوژست ۴۰۰ گرفتم میگن خارجیه کسی استفاده کرده؟ خوب بوده؟ دنبال سیکولوژست بودم میگفت ۱ ساله توز ...

من خیلی گشتم

گشتم نبود نگرد نیست

منم شنیدم اکتوژست لهستانیه و فلان /.. 

استفاده کردم فرق خاصی ندیدم

من از همه مدل ها استفاده کردم

خدا کنه منم ۳۲ بمونه  ...دراز کش ام اما توالت ایرانی استفاده می کنم نمی دونم بده یا نه ؟

گلم شما طول سر ویکست تو انتی چند بود ؟

من تو انتی ۳۱ بود دکترم گفته اگ تا هفته دیگه ۳۵ نشه باید سرکلاژ کنم

منم پس  الکی دراز کش شدم بالا نمیره ؟منم ۳۲ ام شما توالت فرنگی استفاده کردی ؟

من 5 ماهه هماتوم شدید دارم/...استراحت مطلقم

دستشویی فرنگی از اول بارداریم استفاده کردم فقطم برای دستشویی بلند شدم

برای من تو ان تی 44 بود الان شده 31 تا 32

البته من خونریزی داشتم دو ماهه و ممکنه به خاطر اون انقدر اومده باشه پایین

شنیدم بعضی با استراحت رفته بالا برای من که نرفت