2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
ای وای نیلدا جون الان دیدم پیامتو مگه آمپول بتا نزده بودی چرا دستگاه پس؟ ایشالله زودی مرخصش کنی بب ...

زده بودم عزیزم دستگاه به خاطر اینکه بچم تو خشکی مونده بود 1 روز و نیم تقریبا تو دستگاه بود بعد مرخص شد خداروشکر 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه چیزایی پیش میادا... انوکسا رو گفت بعد عملتم بزنی؟تا چندروز؟

اره عزیزم تا 7 روز بعد عمل داشتم چند روز قبلش آزمایش دادم بر اساس اون اینجوری تجویز کرد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم ایشالا مثبتی چندم میری ازمایش ؟من روز یازدهمم چهاردم میرم ازمایش میدم ...من روز هشتم بود واژنم ...

سلام گل جان

خوبی عزیزم خداوند حفظشون کنه برات ایشاالله مامان شدی عزیزم💜

من چهارم انتقالم هنوز

به جنین شناس گفتم اگر میشه سه تا جنین انتقال بدن... 

جوجه ها سه تان الان 

واقعا نمیدونم چی بشه

علائمم با دفعه پیش فرق داره کلا 

دومین بار هست انتقال دادم... 

کودوم مرکز بودی شما؟! 

دیروز رحمم درد می‌گرفت و امروز هم انگار سوزن میکنن رحمم برا یه لحظه درد میگیره ول میکنه و درد واژن هم دارم یهو تیر میکشه 

نمیدونم چی پیش میاد 

امیدوارم ایندفعه خدا بخاد برام از سال نود و دو خاستم و نشده برام دعا کن... 🌺💜🌺💜🌺💜🌺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
به تو هم آمپول داده؟ من تا هفته پیش آمپول فقط ده دوازده ساعت نهایت نگهم میداشت! ببین ممکنه ها چون من ...

اره مکمل ها واقعا حال ادمو بدتر می کنه مثلا خارجی هم داده به من ولی بازم نمی سازه بهم  گاهی میزنه به سرم نخورم 😁

فدات بشم عزیزم مننونم.....اره همه شکمی دادن ....من نمیدونم این دکترم چه دردی داره واژنال نوشته.....ح ...

گلم من هم ان تی واژینال و شکمی دادم هم آنومالی در حالی که جفتمم پایین هستش چون طول سرویکس رو هر دو دکتری که پیششون میرم فقط واژینال قبول دارن و میگن شکمی اصلا دقیق نیست نگران نباش اگه مشکلی بود دکترا نمینوشتن که بزار سرویکستو دقیق بگیرن خیالت راحت بشه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ایشاالله برام دعا کن عزیز دلم...  سعی میکنم حواسمو پرت کنم...  توکل بر خدا...

ان شاالله چند روز دیگه خبر بارداریتو بهمون میدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@یامنان     سلام عزیزم خوبی چ خبر نرفتی ازمایش؟ حالت خوبه

سلام عزیزم خوبی؟؟نی نی هارو بسلامتی اوردی خونه؟؟انشاءالله که تا نه ماه به دلت محکم میچسبن😍منم شکرخدا درحالت ناامیدی هستم چهارشنبه که ۱۸ روز میشه انشاءالله میخام برم آزمایش

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خداروشکر که به خیر گذشت عزیزدلم.چه راه سختی رو اومدیم به خدا اما تهش قشنگه😍😍برای من ۱۹دی زده هفته ...

آره واقعا خدارو هزار مرتبه شکر

ای جانم چقد نزدیکه فقط 6 روز دیگه مونده، خداروشکر 

دستگاه به خاطر اینکه تو خشکی مونده بود گفتن باید بره تودستگاه

عزیزم تبریک میگم بهت خدا بهت رحم کرده واقعا عزیزم خداروشکر که به خیر گذشته عزیزم ❤️❤️❤️

مرسی قربونت برم ایشالله شمام فرشته اتو به سلامتی به دنیا بیاری

@یامنان     سلام عزیزم خوبی چ خبر نرفتی ازمایش؟ حالت خوبه

میدونی من از روز هشتم انتقال درد شدید کمر گرفتم بایکم دردتخمدان با سینه هام سنگین شد بعد سه چهار روز کلا دردا تموم شدن نمیدونم چرا اینطوری میشه دردا کلا از بین میره ادم حداقل یه درد پریودیم داشته باشه دلش خوشه وقتی که هیچی نداری از همه چی ناامید میشی فقط به حق فاطمه زهرا که توایام شهادتشیم من وشما وتمام بچه های تایپیک ومنتظرا حاجت روا بشن واقعا خیلی سخته هم از لحاظ جسمی وهم روحی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خدا رو شکر دردها تموم شد. ان شالله این استرس ها هم ازت دور میشه. 😍😍 

مرسی قربونت برم، ایشالله کوچولوت و به سلامتی به دنیا بیاری