2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
سلام به همه ی عزیزای گروه منم امروز زایمان کردم یبل عمل و بعد عمل همه ی بچه های گروه دعا کردم که خدا ...

تبریک میکم عزیزم خوش قدم باشن ماهم  این گروه و داشته باشیم بیای خبرعروسیشونو بدی  اسماشونم دوست داشتی بگو

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من همه قرص تقویتی هارو میخوردم لبنیات و سردیجات و غذاهای فست فودی به کل کنار گذاشتم شکمم دائم روغن ...

عزیزم دوره قبل من متفورمین داشتم این دوره قط کرد دکترم نگرانم شمام متفورمین داشتی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شهرماازلحاظ دکتری تعریفی نیست میترسم 

تو استراحتتو بکن فقط برای دستشویی از جا بلند شو

حتی امکانش هم داری لگن بگیر 

یه بیمارستان که ان آی سی یو مجهز هم داره پیدا کن خدایی نکرده برا مواقع ضروری که به چکنم چکنم نیفتی

ولی مطمئن باش هیچی نمیشه به امید خدا

دوست من ۲۲ هفته دوقلو فانل شد و دهانه رحم یکسانت باز شد

الان ۳۶ هفتس همه داروهارو ول کرده ولی تا الان هیچی نشده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
هر دوتاشون۱۲۱بود؟؟

اره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان کسی میدونه ال دی ماه قبل از شروع سیکل رو برا چی میدن؟ بعد اون ماه دیگه اقدام طبیعی فایده ندا ...

قبل از شروع سیکل انتقال میدن که اگه کیستی باشه رفع شه، نه دیگه چون ال دی می خوری اقدام کنی بی اثره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم دکترت کی بود؟؟ داروهات چی بود؟؟؟ کدوم مرکز بودی؟؟ و اینکه اسپرم همسرت مشکل داشته یا نه؟؟؟ ممنو ...

دکترم عارفی

داروم فقطhmg

بیمارستان بهمن

اره اسپرم همسرم مورفو۱ و تعداد و تحرک خیلی پایین

عزیزم دوره قبل من متفورمین داشتم این دوره قط کرد دکترم نگرانم شمام متفورمین داشتی

نه عزیزم نداشتم

به دکترت اعتماد کن

من اونموقع میگفتم فقط hmg دارم همه میگفتن چقدر کم و تخمک کم داری و ولی نتیجه خوب گرفتم نسبت به شرایطم

چند ماه قبل پانکچر این کارا رو کردی

از دو سه ماه

ممنون عزیزم یعنی میشه به این نتیجه مطمئن بود آخه نه خانواده من نه خانواده همسرم هیچ مشکلی از لحاظ کر ...

آره نتیجش درسته معمولا بله سن هم دخیل هست برای انومالی هم دوباره یه ازمایش ازتون میگیرن دقیق تر بررسی میشه ان تی چند بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان گلم.خوب هستین.ی سوال دارم من تو هفته 30درد داشتم ک رفتم بیمارستان ازم ان اس تی گرفتن گفت ...

دوست منم شرایطش مثل شما بود تا ۳۵ هفته تونستن نگهش دارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از دو سه ماه

الان من دوسه روز یه بار امگا ۳ هر روز ویتامین دی ویتامین E اهن روزی ۲ تا اووبوست همسرمم فرتیل اید میخوره روزی ۲ تا لبنیات نمیخورم ترشی نمیخورم شکر و شیرینیجات نمیخورم شبا شکمم روغن زیتون میزنم همین 

الان من دوسه روز یه بار امگا ۳ هر روز ویتامین دی ویتامین E اهن روزی ۲ تا اووبوست همسرمم فرتیل اید می ...

خوب خیلی خوبه کیوتن حتما بخور

هر روز ویتامین ای زیاد نیست؟

من همسرمم الکارنیتین و اندروفرتی و کیوتن میخورد 

دوستان من عصری گلاب ب روتون بالا اوردم ازاون موقع سمت راست شکمم منقبض شده خطری داره ؟ چرااون جوری ش ...

نه عزیزم نگران نباش نی نی حالش خوبه