2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
ای بابا .واقعا ادم قلبش به درد میاد. من موندم چرا اینجور شدم بی بی مثبت بعد ...

دکترت چی میگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم اندازه کیستهای تخمدان آندومتریوزم همین حدودا بود ۲ سانت اینا بود هر دو طرف  همسرمم مش ...

اره جنین شناس که خیلی تاثیر داره من پاک ناامید کردن میشه بپرسم چند تا تخمک داشتین چند تا جنین شد؟دیفرلین به خاطر اندومتریوز زدین؟

سلام به همه ی عزیزای گروه منم امروز زایمان کردم یبل عمل و بعد عمل همه ی بچه های گروه دعا کردم که خدا ...

مبارکه عزیزم . خدارو شکر . انشالله زیر سایه ی هر دوتون بزرگ شه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم . خیلی ممنونم گلم  سارا جون به نظرت خراش خوبه یا هیسترو ؟ من‌سابقه ی سقط ندارم .&nb ...

قربونت نمی دونم عزیزم من هیچکدومو اتجام ندادم اطلاعی ندارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به همه ی عزیزای گروه منم امروز زایمان کردم یبل عمل و بعد عمل همه ی بچه های گروه دعا کردم که خدا ...

نداجونم مبارکه😍😍😍😍الهی صحیح و سالم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و دامادیشو ببینی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۵تخمک تو یه بار پانکچر داشتم اونم نشد 

عزیزم مطمئنی شوهرت سالمه

هر آزمایشگاهی برای آزمایشهای مردان مناسب نیست

سن ۲۵ و ذخیره بالای ۱، اینکه فقط یک کلام بگی شوهرم سالمه ،آدم را مشکوک میکنه

قبل از پانکچر دوباره ، همسرت را بفرست یه آزمایشگاه تخصصی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

عزیزم مبارک باشه قدم نو رسیده ات ♥️♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم مطمئنی شوهرت سالمه هر آزمایشگاهی برای آزمایشهای مردان مناسب نیست سن ۲۵ و ذخیره بالای ۱، اینک ...

ازمایشگاه مرکز ناباروری بود اصلا مال بیرون قبول نداشتن نمیدونم والا عکس ازمایشش براتون میفرستم