2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من فیبروم به اندازه 59 میلیمتر دارم خارج رحمی حتی باعث میشد تخمدان چپم رو خوب نبینن ولی طبیعی ...

یه دنیا ممنون از دلگرمیت خدا تو دلیتو حفظ کنه 

منم پیاده روی دارم حتی اگه برف بباره تو خونه پیاده روی میکنم وزنمم کنترل میکنم یه دنیا ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من میوم خارج رحمی داشتم و عمل هم کردم!!!

شکر خدا 

دعا کن منم مثبت بشم بعدها زایمان عمل کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟نینی خوبه؟ببخشیدشمامیدونید6تاجنین تعیین جنسیت کنم وانتقال بدم چقدرهزینش میشه؟

برا ۴تا جنین ۸و۲۰۰برای هر جنین اضافه ۱ودویست 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
آنا جون من امروز عرفان زایمان کردم فردا مرخص میشم خداروشکر خیلی رازی بودم پرستاراش خیلی مهربون دکتر ...

قدم نورسیده مبارک باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
من با ذخیره ۰.۹  ۹تا تخمک داشتم ۷تا جنین A

عزیزم دکترت کی بود؟؟ داروهات چی بود؟؟؟ کدوم مرکز بودی؟؟ و اینکه اسپرم همسرت مشکل داشته یا نه؟؟؟ ممنونت میشم بهم کامل بگی عزیز. منم ذخیرم کمه 😭

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
سلام به همه ی عزیزای گروه منم امروز زایمان کردم یبل عمل و بعد عمل همه ی بچه های گروه دعا کردم که خدا ...

عزززیزم مبارکت باشه

خداوند حفظ کنه نینیتو😍😍😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺💟💟💟

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم  منم پهلو درد دارم نمیدونم مال چیه حسم میگ مال سرماست...

اره منم نمی‌دونم از چیه انشالله حل بشه دوتامون هم خوب بشیم

اره منم نمی‌دونم از چیه انشالله حل بشه دوتامون هم خوب بشیم

ایشاالله عزیز دلم💜

امروزم دو سه بار رحمم چنان تیر کشید انقدر ترسیدم 

دفعه پیش فقط تخمدان‌هام درد میکرد ایندفعه رحمم تیر میکشه دور نافم درد میگیره پهلوهام درد میگیره... 

توکل بر خدا...💓 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...