2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
دارم پیجشو ۲۵ سالمه میگن نسبت به سنت کمه 

منم دکتر گفت نسبت به سنت کمه زیر یک هستش ،توام راست میگه نسبت به سنت کمه دیگه نه اینکه یک خودش کم باشه پس الان با همین ذخیره میتونی نتیجه بگیری ناامید نباش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

E پایینی ۴۰۰ رو هر روز بخور امگا۳ هم یکروز در میان 

شما برعكس داريد راهنمايي ميكنيد ويتامين E چون محلول در چربي هست نبايد هر روز خورده بشه هفته ٣ تا نهايتا يك روز در ميان و امگا٣ بايد هر روز خورده بشه 

انشالله اینبار نتیجه میگیری غصه نخور ، شوهرتم مشکل داره ؟ 

نه اون سالمه خودم یه بچه دارم یه بارداری خارج رحم داشتم یه لولم ازدست دادم اون یکیم بسته اس گفتن باید ای وی اف کنی ولی از روزی که افتادم دنبالش مشکل که میاد رومشکلام اولش گفتن ذخیرت کمه بعدش گفتن کیست اندومتریوما ۱۸ میلی تو تخمدانت داری اخرشم که گفتن اهدایی بگیر

یه بار پانکچر شدم ۵ تا تخمک داشتم ولی جنین نشد با جنین شناس صحبت کردم گفت مشکلی نبوده نمیدونم چرا نش ...

منم بار اول ۵تخمک فقط یه جنین با کیفیت سی شد بار دوم باز ۵ تخمک فقط یه جنین با کیفیت آ  الانم باردارم عزیزم  ناامید نشو تلاشتو بکن بعد هم شوهرتون دی فی ای و مورفولوژی بررسی بشه کیفیت جنین بیشتر به اسپرم ربط داره 

منم بار اول ۵تخمک فقط یه جنین با کیفیت سی شد بار دوم باز ۵ تخمک فقط یه جنین با کیفیت آ  الانم ب ...

تو ازمایش اولیه گفتن مشکلی نداره اسپرم حتی دکتر ارولوژی یه ویتامینم نداد بهش باز لازمه به نظرتون

منم بار اول ۵تخمک فقط یه جنین با کیفیت سی شد بار دوم باز ۵ تخمک فقط یه جنین با کیفیت آ  الانم ب ...

به من گفتن یکی تشکیل شده که نمونده بعدشم هرچی پرسیدم گفتم ظاهرا مشکلی نبوده نه اسپرم نه تخمک ولی دکترم گفت تخمکت کیفیت نداره

به من گفتن یکی تشکیل شده که نمونده بعدشم هرچی پرسیدم گفتم ظاهرا مشکلی نبوده نه اسپرم نه تخمک ولی دکت ...

مشکل از اسپرم وتخمک‌نباشه ،حتما از جنین شناس بوده که نتونسته درستش کنه دیگه معلوم نیست چیکار میکنن آدم‌دستشم نمیرسه که ببینه چی به سر جنینا میاد ، شوهرت آزمایشش رو‌مرکز ناباروری داد ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ذخیرم کمه میخوام این سه ماه رعایت کنم بعد عید برم پانکچر ولی به خاطر ذخیرم میترسم ۱.۱۷ ذخیرم ۲۵ سالم ...

خانومی تو که ذخیرت خیلی خوبه از من ۶دهم بود البته بستگی داره رنج آزمایشگاه از چند نرمالش باشه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
مشکل از اسپرم وتخمک‌نباشه ،حتما از جنین شناس بوده که نتونسته درستش کنه دیگه معلوم نیست چیکار میکنن آ ...

متاسفانه امکانشو ندارم برم جای دیگه کلا جنینای کمی داشتن ازهرکی پرسیدم اره مرکز ناباروری بود