2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047457 بازدید | 684604 پست
خواهرای گلم من ی سوال دارم اگه کسی بلد بود مننون میشم ......راستش برای سونوی ان تی گیج شدم ...دکترم ...

سلام عزیزم ❤️به سلامتی بارداری؟

خدا رو هزار بار شکر

رفتی ایران برای ivf? خیلی خوشحالم برات

به سلامتی بدنیا بیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ذخیرم کمه میخوام این سه ماه رعایت کنم بعد عید برم پانکچر ولی به خاطر ذخیرم میترسم ۱.۱۷ ذخیرم ۲۵ سالم ...

سنت خوبه گلم ذخیرت هم خیلی بد نیست از همین الان کارهایی که گفتم رو شروع کن ختما تاثیر میزاره

نه من ذخیرم نیمه پانکچرم تخمک هام کیفیتش خوب بود و همش جنین شد ولی اسپرم همسرم خیلی داغونه انتقالم منفی شد توکل بخدا ماه بعد دوباره پانکچر میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم مرکز میرین؟

۴تا داشتم مرکز مام میرم

البته اونا رو فقط بخاطر اندومتریوزت گفتم کنارش باید اینوفولیک یا اووبوست هم بخوری

برای بزرگ نشدن کیستت هم حتما باید تحت نظر دکتر باشی شاید این سه ماه رو بهت ال دی بده که پریود نشی 

سلام عزیزم ❤️به سلامتی بارداری؟ خدا رو هزار بار شکر رفتی ایران برای ivf? خیلی خوشحالم برات به سلا ...

سلام جونم خوبی 

عزیزم خوشحال شدم پیامتو دیدم حالت خوبه 

چه خبرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا کسی بوده که با وجود میوم خارج از رحمی بچه دار بشه 

خواهش میکنم جواب بدین امروز اینقد تو فکر رفتم دارم دیوونه میشم.😭😭😭😭اینقد گریه کردم.🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من ۷ روز دیگه باید برم دکتر که ال دی رو  شروع کنه ، گفت سیکل پانکچرت ۴۵ روزه میشه . یعنی ...

ان شاالله ب سلامتی و پرخیر و برکت .

والا اطلاعی ندارم من. یکی از دوستان ولی اینجا گفتم فک کنم دکترشون گفته ی هفته قبل از پریود خراش میدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گل جان خوبی؟!  مرسی جواب دادی من خیلی بیشتر از سری پیش نفخ دارم  وکمرم بیشتر درد م ...

ان شاالله ک خوش خبر میشی عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم اندو هستم سلک زندگی خیای تاثیر داره مکمل رو‌جدی بگیر هر روز ویتامین e و سه روز در هف ...

امگا ۳ چه‌مارکی بخریم خوبه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دخترا کسی بوده که با وجود میوم خارج از رحمی بچه دار بشه  خواهش میکنم جواب بدین امروز اینقد تو ...

اااای بابا برا چی میشینی ب این چیزا فک می کنی اخه دختر خوب؟