2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
بچه ها يك سوال؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد… من سيكلمو با روزي چهار عدد استراديول شروع كردم روز انتقال دكت ...

منم ۳تا بود تا ۹هفته ...نگران نشو مگه همه استرادیول می خورن و حامله میشن خدا بخواد میشه پس اروم باش خیلی همون ۲تا داشتن از اول 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آسمان جان من خراش انجام ندادم فقط یکمی گرمییجات بیشتر از موقع دیگه خوردم رازیانه و بذر شوید ...

من شیرازم.مرکزثمر. ازمایش ایمنی دادم پس فردا میبرم نشون دکترم میدم اما همگی نرمال هست.سرمی که دکتر برات نوشت براساس ازمایشات بود؟

بچه ها يك سوال؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد… من سيكلمو با روزي چهار عدد استراديول شروع كردم روز انتقال دكت ...

چند روزه انتقال دادی؟ خودبخود افت نمیکنه اگر دوز استرادیول برات کم باشه به لکه بینی میوفتی و پریود میشی

اگر هنوز لکه بینی نیوفتادی خوبه سیکل انتقال حساسه از دکترت بپرس حتی به حرف ماما هم اکتفا نکن 

اااای جان دلم. کار خوبی می کنی.ان شاالله همه چی خوب و عالی میگذره . نگران نباش. من فعلا ال دی میخور ...

عزیزم من ۷ روز دیگه باید برم دکتر که ال دی رو  شروع کنه ، گفت سیکل پانکچرت ۴۵ روزه میشه . یعنی حدود ۵ اسفند پانکچر میشم . 

اگه بخوام خراش برام انجام بده (شاید فرش انتقال بده ، چیزی نگفته ) ، چند روز قبل پانکچر انجام میده ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بسلامتی.منم برا دوشب دیگه ldدارم.پسفردا میخوام برم مطب خصوصی خراش بدم.پریودم ۳۰روزه هست با مصرف ۲۱ ق ...

ان شاالله ب سلامتی عزیزم. ان شاالله سبب خیر بشه برات. من همیشه 4 روز بعد قطع کردن پریود میشم. البته بدن با بدن فرق داشته باشه شاید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من شیرازم.مرکزثمر. ازمایش ایمنی دادم پس فردا میبرم نشون دکترم میدم اما همگی نرمال هست.سرمی که دکتر ب ...

عزیزم جواب آزمایش ایمنی بعد چند روز اومد ؟ بعد سی دی مارکرها رو آزمایش دادی ؟ 

سلام منم اندومتریوز هستم کیستم ۱۸ میلی یه بار پانکچر شدم ۵تخمک هیچ جنین نشد میخوام دوبارع پانکچر کنم ...

عزیزم منم اندو هستم سلک زندگی خیای تاثیر داره

مکمل رو‌جدی بگیر هر روز ویتامین e و سه روز در هفته امگا۳بخور سبزیجات رنگی و کرفس بخور

و از شیرینی و شکر و فست فود کاملا دوری کن انشالا دفعه بعد همه تخمک هات نی‌نی میشن 

آره بعدش اومد گفت من میخواستم با علم پزشکی پیش برم اما قدرت خدا ارجح تر بود، البته انداخت گردن سونوگ ...

نیلدا جون واقعا خدای مهربون مواظب و مراقب کوچولوت بوده . بازم خدارو هزار بار شکر . مبارک باشه قدمش براتون .‌انشالله زیر سایه ی پدر و مادرش همیشه سلامت و شاد باشه

عزیزم جواب آزمایش ایمنی بعد چند روز اومد ؟ بعد سی دی مارکرها رو آزمایش دادی ؟ 

من چون سقط نداشتم و خودم از دکترم خواستم ازمایشا رو برام بنوسه بهم گفت نیاز نیست کامل همه ازمایشا رو بدی اما سی دی رو برام نوشت و انجام دادم.بیمارستان دولتی انجام دادم دور حاضر شدیه هفته شد.

من چون سقط نداشتم و خودم از دکترم خواستم ازمایشا رو برام بنوسه بهم گفت نیاز نیست کامل همه ازمایشا رو ...

منم میخوام به دکتر بگم برام بنویسه .من  anti tpo بالاس . دوبرابر رنج‌آزمایشگاهه که الان پردنیزیون داده بهم  .میگم آزمایش ایمنی رو هم بنویسه که خیالم راحت باشه . شما برای بچه ی  اولتونه ؟

عزیزم منم اندو هستم سلک زندگی خیای تاثیر داره مکمل رو‌جدی بگیر هر روز ویتامین e و سه روز در هف ...

ذخیرم کمه میخوام این سه ماه رعایت کنم بعد عید برم پانکچر ولی به خاطر ذخیرم میترسم ۱.۱۷ ذخیرم ۲۵ سالمه برای شما تاثیر داشته این کارا الان باردارین؟

منم میخوام به دکتر بگم برام بنویسه .من  anti tpo بالاس . دوبرابر رنج‌آزمایشگاهه که الان پردنیزی ...

من از تجربیات دوستان تو همین سایت استفاده کردم و خودم گفتم ازمایشا برامم بنوسه.بچه ندارم یه بسته دوتایی جنین بیشتربرام نمونده دعا کن جواب بگیرم وگرنه دیگه بدنم کشش نداره برا پانکچر دوباره😊