2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
عزیزم من جنینم ۵ روزه بود روز ۸ انتقال بی بی چک زدم مثبت شد ۵ روزه ات انشاءالله به حق علی گرفته باشه ...

روز نهم زدم منفی بود یعنی نگرفته😭😭😭

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجع به nsd پرسیدی، دکتر من میگف دیابتیا تو هفته های اخر هر هفته nsd بدن، اما کلا زمانایی درخواست ns ...

سلام عزیزدلم.چطوری دختر.نی نی چطوره؟،چی شدی یهوووو

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
کاش زنگ بزنی از پزشکت بپرسی. من اون زمان فقط یه آمپول یه شیاف داشتم صبح امپول بود خونریزی شب بود همو ...

مریض رویانم هر جا زنگ‌ میزنم جواب نمیدن😭😭

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ببین من درد کمر رو همیشه داشتم اونا دردها کم مهم نیست. الان انوکسا یا آسپرین قطع کن و استراحت کن تکو ...

تو شکمم درد دارم 

از ترسم افتادم تکون نمیخورم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
واقعا خدا خیلی بهم رحم کرد من 5 شنبه صبح رفتم بیمارستان واسه تشکیل پرونده هی برو آزمایشگاه هی برو و ...

عزیزم الان دیدم این توضیحتو.یعنی خودت متوجه اب ریزش نشده بودی؟بعد۱سوال تو انوکسا داشتی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
باهم

چون تازه امپول زدی نمی دونم میشه باز امپول زد یا نه اپراتور رویان هم جواب نمیده؟ رویان با خونریزی دو تا امپول با هم تجویز می کنه من از رویان هم پرسیده بودم. 

خدایا شکرت

سلام خانوما من هفته ی ۵و ۵روزمه اما امروز مخصوصا عصری خیلی درد پریودی دارم گاهی دردش شدیدتره گاهی هم دردش تموم میشه لکه بینی هم ندارم طبیعی هست یا نه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اتفاقا من صبح از ترس اینکه نوبت نرسه بهم زنگ زدم وقت گرفتم بعدش گفتم ازت بپرسم  چنددقه برات وق ...

خیلی با حوصله هستش با دقت نگاه میکنه نه سی دی نمیده والله اونجوری اگر بخوای باید سه بعدی بری تو این سونوها اونقدر دقیق نشون نمیدن. سونوی من حدود ۲۰ دقیقه طول کشید

خداياشكرت....❤️