2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
دوتابودن سه روزه و پنج روزه

عزیزم من جنینم ۵ روزه بود روز ۸ انتقال بی بی چک زدم مثبت شد ۵ روزه ات انشاءالله به حق علی گرفته باشه نشون میده ۳روزه روز ۱۲ به بعد معمولا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
۱۱ آبان بود پریودیم انتقالم ۳ آذر بود اخه خیلی  فاصله دارن. رویان به من گفت از ۹ هفته استرادیول ...

عزیزدلم هم به حساب انتقالت هم پریودت ۸ هفته رو پرکردی استرادیولتو کم کن منم همینجوری بود تا قبل ان تی استرادیولم قطع شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان روز نه انتقالم الان رفتم دستشویی همینطوری خون ازم ریخت عین خون پریود

تورو خدا بگید چکار کنم

شیاف ندارم ففط روزی دوتا امپول پروژسترون

تو رو خدا کمک کنید😭😭😭

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
دوستان روز نه انتقالم الان رفتم دستشویی همینطوری خون ازم ریخت عین خون پریود تورو خدا بگید چکار کنم ...

من اینطور شدم گفتن سریع دوتا آمپول باهم بزن قطع بشه احتمال زیاد هماتومه. استراحت کن حرکت نکن

خدایا شکرت
من اینطور شدم گفتن سریع دوتا آمپول باهم بزن قطع بشه احتمال زیاد هماتومه. استراحت کن حرکت نکن

شوره جون روز چند اینطوری شدی

دردم داشتی؟

نیم ساعت پیش قبل اینکه برم دستشویی امپول زدم بازم بزنم؟

شماشیاف هم زدی؟

دوستان روز نه انتقالم الان رفتم دستشویی همینطوری خون ازم ریخت عین خون پریود تورو خدا بگید چکار کنم ...

عزیزم شاید به خاطر انوکسا و اسپرینت ه دراز بکش استرس نداشته باش بچه ها الان میان کمکت میکنن

نیم ساعت پیش قبل اینکه برم دستشویی امپول زدم بازم بزنم؟ شماشیاف هم زدی؟

کاش زنگ بزنی از پزشکت بپرسی. من اون زمان فقط یه آمپول یه شیاف داشتم صبح امپول بود خونریزی شب بود همونجا دوباره دوتا آمپول زدم اون حجم زیاد قطع شد از فردا یه امپول و دو تا شیاف گذاشتم همه دستور پزشکم بود

خدایا شکرت