2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047485 بازدید | 684604 پست
انشالله همش جنین میشه، کیفیت مهمتر از کمیت هست ،هر چقدرم تعداد زیاد باشه آخرش همون یک دونه نی نی میش ...

2تاش جنین شد😭😭😭😭😭😭

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شكر كه به خير گذشت  هفته ي چند بوديد و چرا اين مشكل پيش اومد؟

واقعا خدا خیلی بهم رحم کرد

من 5 شنبه صبح رفتم بیمارستان واسه تشکیل پرونده هی برو آزمایشگاه هی برو ویزیت بیهوشی و... ،روز قبلشم مطب دکتر بودم گفت چون دیابت داری باید هرهفته nst بدی فردا رفتی بیمارستان همونجا یه nst هم بده، دیگه کارام که تموم شد nst دادم که 10 تا انقباض ثبت کرد تو 20 دقیقه سریع بستریم کردن همش چک میکردن جمعه دکترم اومد گفت چیزی نیست انقباضاشو با دارو کنترل کنید بمونه تا تاریخ خودش زایمان کنه.بچم دیگه تکون نمیخورد داشتم میمردم از استرس خدا نصیب هیچکس نکنه 3 بار پشت هم nst گرفتن بچه ام یه حرکتم نکرد ضربان قلبشم رفت رو 180 دیگه عملم کردن قبلش سونو کردن دیدن بچه کاملا تو خشکیه درصورتی که من 4 شنبه سونو شدم حجم آب 14 سانت بود نمیدونم اصلا چی شد سیلویا جون، 37 بودم

فقط میدونم خدا خیلی دوسم داشت چون دکترم تصمیم گرفته بود مرخصم کنه برم دوباره 4 شنبه تو 38 هفته بیام برای زایمان

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزای دلم دلم براتون یه ذره شده بود پیاماتونو خوندم خیلی خوشحالم که شماهارو دارم به لطف دعاه ...

تبریک میگم عزیزم خدا حفظش کنه نامدار باشه.😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ن رو غذاهام مخصوصا برنج

ممنون که جواب دادی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تبریک میگم عزیزم خدا حفظش کنه نامدار باشه.😍😍😍

مرسی قربونت برم، ایشالله به زودی قسمت خودت 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا خدا خیلی بهم رحم کرد من 5 شنبه صبح رفتم بیمارستان واسه تشکیل پرونده هی برو آزمایشگاه هی برو و ...

خدا رحم کرد واقعا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی قربونت برم، ایشالله به زودی قسمت خودت 

انشاالله انشاالله انشاالله

سلام عزیزای دلم دلم براتون یه ذره شده بود پیاماتونو خوندم خیلی خوشحالم که شماهارو دارم به لطف دعاه ...

چه قدر مهربونی اخه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

منان جان مگه روز ۱۴ تا ۱۶ ازمایش نمیدن چرا اینقدر دیر میخای بدی برو دیگه دختر   

سلام فداتشم خوبم شکر خدا... عزیزم من کرج انجام دادم  دنا آزمایشم و رفتم  خدارحمی هم سون ...

منکه دیگ آزمایششو ندارم فقط سونوشه اونم برا فردا نوشته برام که ۱۸ هفته ام پر میشه ولی میخام سه شنبه برم حالا پیش آزاده مکری وقت گرفتم فکر کنم چیکا جون فکر کنم میرفت پیشش حالا ازش پرسیدم بیاد ببینم چی میگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام عزیزدلم خداروشکر که هردو خوب وسالمید الهی که قدمش پراز خیر وبرکت باشه براتون نیلدا جونم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منان جان مگه روز ۱۴ تا ۱۶ ازمایش نمیدن چرا اینقدر دیر میخای بدی برو دیگه دختر    

عزیزم نوشتن روز۲۱ دیگه مجبورم صبرکنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦