2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
سلام خداروشکر بخیر گذشت نیلدا جون خدا حفظش کنه گل پسرو براتون ایشالله عاقبت بخیر بشه ، نیلدا جون یعن ...

راجع به nsd پرسیدی، دکتر من میگف دیابتیا تو هفته های اخر هر هفته nsd بدن، اما کلا زمانایی درخواست nsd میدن که بچه تو 1 ساعت تکون نخوره یه کمتر از 8 حرکت باشه،درد داشته باشی، لکه بینی تو هفته های 28 به بالا، انقباض 

من شنبه تاریخ nsd دکتر بهم داده بود اما خدایی شد رفتم بیمارستان به پرستار گفتم میشه امروز nsd بدم دیگه دوباره این همه راه شنبه نیام گفت آره گرفتن دیدن بله اوضاع خیلی وخیمه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فدات شم از تاریخ آخرین قاعدگی حساب میشه برامن هفته ام با حساب سونوگرافی قشنگ با تاریخ پریودم درست ...

۱۱ آبان بود پریودیم انتقالم ۳ آذر بود اخه خیلی  فاصله دارن. رویان به من گفت از ۹ هفته استرادیول کم کن اخر ۱۰ هفته قطع کن 

خدایا شکرت
۱۱ آبان بود پریودیم انتقالم ۳ آذر بود اخه خیلی  فاصله دارن. رویان به من گفت از ۹ هفته استرادیول ...

من فککنم هفت هفته و چهارروزی که میشی هشت هفته

میگن از روز انتقال+۱۴ تقسیم به۷ فکنم🥶

من فککنم هفت هفته و چهارروزی که میشی هشت هفته میگن از روز انتقال+۱۴ تقسیم به۷ فکنم🥶

وای خیلی سخته . باید از دکترم بپرسم اخه دو دفه دیدمش حالم اصلا خوش نبود یبار فشارم پایین بود و کلی منتظر موندم یبار خونریزی کرده بودم

خدایا شکرت
ببین فرتی و اولش برا پانکچر روزی دوتا تقریبا بیست روز یه ماه بعدش قطع کردیم دوباره مثلا یه ماه بعد ش ...

پس زیاد مصرف کرده الان خیلی سخت پیدا میشه ،نمیشه پیدا کرد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پس زیاد مصرف کرده الان خیلی سخت پیدا میشه ،نمیشه پیدا کرد 

اره مدام میخریدیم اما همیشه روزی دوتا استفاده نمیکرد یه مدت زیاد که قطع نشه روزی یه دونه بود ؛ فککنم دیجی کالا داره 

۱۱ آبان بود پریودیم انتقالم ۳ آذر بود اخه خیلی  فاصله دارن. رویان به من گفت از ۹ هفته استرادیول ...

عزیزدلم با حساب انتقالت ۸ هفته و۱ روز میشی اشتباه نکنم یعنی ۱روزه رفتی تو ۹ هفته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جون مال منم بگو بی زحمت ۱۵ مهر اولین روزه اخرین قاعدگی ....یک ابان هم انتقالم بوده 

عزیزدلم شما به حساب انتقالت ۱۲ هفته و۲ روزی به حساب پریودت ۱۲ هفته و۴ روزی 

آخرین سونو رفتی گفت چندهفته ای؟

برا من سونو به حساب پریودم قشنگ دقیق میگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره اشکام هرلحظه سرازیر، هنوز باورم نمیشه همش بوش میکنم، اتفاقا دیروز عکاسی داشت انقد عکساش قشنگ شده ...

خدا حافظ ونگه دارش باشه عزیزدلم مدام صدقه بذار کنار براش 

آره خداروشکر همون یه بار بود دیگه نیومد

خب عالیه ایشالا فردا میری کیف میکنی ببینیش  من نمیدونم چرا از دیروز ترس انومالی افتاده توو جون ...

فردا نیست عزیزم سه شنبه میرم دکترم برا فردا نوشت ولی خودم سه شنبه وقت گرفتم 

ترس چی آخه اصلا بد به دلت راه نده انرژی منفی به خودت جذب نکن همه چی عالیه مطمئنم