2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
سلام دوستان شب تون بخیر یه سوال داشتم من ده روزه سزارین کردم تو بارداری انوکساپارین میزدم دکترم ...

انشالله به سلامتی 

پس حالا حالا ها باید انوکسارو بزنیم من  خوش خیال منتظرم چند هفته قبل زایمان قطش کنم🤪😭

مرسی قشنگم خدا جوجتو حفظ کنه عزیز دلم💟🌺💋🙏

مرسی گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم باعث خونریزی نمیشه ضرر نداره؟! 

نه عزیزم نگران نباش من تا هفته پیش واژینال استفاده میکردم مشکلی نداشتم الان یه هفتس رکتال میزارم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ماماناي خوشگل من روز سوم انتقال هستم خيلي زير دلم درد ميكنه و به يبوست دارم گلابي الو انجير و روغن ز ...

عزیزم نگران نباش درد طبیعیه من تا ۱۶ هفته داشتم درد پریود رو 

واسه یبوستت واسه من تره خیلی خوب جواب میده چند بسته تره بگیر و همراه غذا بخور ان شاالله حل بشه

خواهرای گلم من ی سوال دارم اگه کسی بلد بود مننون میشم ......راستش برای سونوی ان تی گیج شدم ...دکترم ...

عزیزم معمولا شکمیه ولی اگه جفت سرراهی بشه واژینال انجام نمیشه عزیزم چون خطرناکه واژینال بیشتر واسه طول سرویکسه

@داداشمممم     @ماشالا     انشاءالله که خوب هستین و همه چی روبراهه🙏🙏🙏

سلام مامان رقیه جان فدات بشم انشاءالله همیشه حال دلت خوب باشه ممنون که به یادم بودی عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شکمی میگیری طول سرویکسو یا واژینال؟

واژینال عزیزم اتفاقا چهارشنبه دوباره سونو بودم از ۳۳ شده ۳۱ نمیدونم چرا همش بالا پایین میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من اینقد عجولم جنسیت بدونم برم خرید 😁پس فعلا باید صبر کنم دکترم گفته ۱۵هفته بیا ولی نگفت برا چی&nbs ...

انشاءالله خیلی زود میفهمی عزیزم کم مونده دیگه