2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
من دیروز زدم متاسفانه منفی بود

چندروزه انتقال دادی

من هر دفعه عقب انداختم یا انتقال دادم بیبی میزدم همونروز میفنادم خونریزی

از بیبی متنفرم صبر میکنم میرم ازمایش

شما هم اصلا ناامید نباش انشالله به حق پنج تن ازمایشت مثبت میشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر ناامیدی حرف میزد  نمیدونم والا  بهش گفتم گونال بده نداد

شاید تعدادشو میگه کمه چون اندازه ش هر روز  یک و نیم میل بزرگتر میشه ،یکی از کاربرا هم بود آبان ماه پانکچر کرد برا اونم بزرگ نمیشد اما رفت پانکچر ۵ یا ۶ تا جنین داشت تازه تعداد تخمکاش هم زیاد نبود اما بیشترش جنین شده بود مهم اینه پوچ نباشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چندروزه انتقال دادی من هر دفعه عقب انداختم یا انتقال دادم بیبی میزدم همونروز میفنادم خونریزی از بی ...

امروز هشتممه

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
چندروزه انتقال دادی من هر دفعه عقب انداختم یا انتقال دادم بیبی میزدم همونروز میفنادم خونریزی از بی ...

شما علاعم ندارین 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه من یه دختر دارم الان برای دومی به مشکل خوردیم دکتر گفته باید میکر ...

عزیزم در بهترین حالت مثبت شدن میکرو ۳۵ درصد هست و ربطی به اینکه شما مشکل نداری نداره من خودم مشکلی نداشتم بار سوم مثبت شدم بله تعیین جنسیت هم میتونید انجام بدید میکرو و آی وی اف هزینه هاشون زیاد فرقی باهم نداره ولی شما که همسرت مشکل اسپرم داره نمی تونید آی وی اف کنید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اتفاقا بدونی که بهتره  منم بعده پانکچرا رفتم گفت فیبروکیستیک شدی و مدام باید چک کنم اما بهم گف ...

مرسی عزیز دلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم کوچیک نیست که، مال منم روز نه پریودی رفتم ده بود، نگران نباش، بالغ میشن ان شالله، بعد هم تو ای ...

واقعا وای خدا مرسی که امیدوارم میکنید   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واقعا وای خدا مرسی که امیدوارم میکنید    

امیدوار باش عزیزم، این سونو ها که قطعیت رو نمیگن، بعد خیلی دکترها فولی های کوچیکتر رو نمیگن اصلا، ممکنه روز پانکچر تعداد تخمک هات بیشتر باشه😘😘😘

شاید تعدادشو میگه کمه چون اندازه ش هر روز  یک و نیم میل بزرگتر میشه ،یکی از کاربرا هم بود آبان ...

توکل بر خدا مرسی گلم دعام کنید خدا صدای هر کس و یه جور میشنوه  خدا شاهد امید گرفتم از حرفای شما  ، من خانوادم نمیدونن تو سیکلم  ولی روز شروع امپولا خواهرم خاب دیده تو حرم امام حسینه یکی میگه چی میخای اونجا یه دختر بچه بود که چشمای منو داشت  خواهرم گریه میکنه میگه بچه بهش میگن مگه تو بچه نداری میگه من دارم خواهرم  نداره   میگن دیگه تموم شد دیگه میشه ، با خودم گفتم من همش چله حدیث شریف کسا  میگیرم حتما فاطمه زهرا پسرشو واسطه کرده   من که باور نمیکنم کنسل بشه یا جنین نشه    

امیدوار باش عزیزم، این سونو ها که قطعیت رو نمیگن، بعد خیلی دکترها فولی های کوچیکتر رو نمیگن اصل ...

اوکی یکشنبه باید برم دکتر شنبه بیرونم یه سونو میرم  شوهرم میگه به سونوها اعتقاد ندارم سونو یه چیز چشمیه  میگه یادت رفت یه سونو گرافی گفت واریکوسل دارم یکی گفت سالمم 

امروز هشتممه

خیلی زود زدی خوب

چه خبره روز ۸

نه علائم ندارم چندبار تخمدونم تیرکشیده فقط اونم بهش اعتمادی نیست چون تو انتقالا قبلیمم تخمدونام تیرمیکشید

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
۱۸ هفته تا ۲۰ هفته وقت غربالگری دومه(آنومالی) عزیزم  آزمایش خونم داره ولی خب بعضیا دکتر میگه ن ...

من اینقد عجولم جنسیت بدونم برم خرید 😁پس فعلا باید صبر کنم دکترم گفته ۱۵هفته بیا ولی نگفت برا چی