2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
عزیزم انتی اگه بالا باشه باید پردینوزون بخوری که اونم میگن یکماه قبل انتقال خورده بشه شما که این همه ...

انشالله ببینم چی میشه توکل بخدا شروع کردم آنتی هم دفعه قبل نرمال بود پردنیزولون و هم دارم از امروز شروع میکنم 

دکتر چیزی نگفت بهم سیکل و شروع کرد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ببخشید شما توی سیکل انتقالی یا پانکچر ؟

من یکساله پانکچر کردم تو انتظار انتقال بودم هی کنسل میشد توکل بخدا ببینم چی میشه ایندفعه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم کوثرجونم یادم میمونه فردا بهت پیام میدم نمازو که خوندم الهی خدای بزرگ بزودی حاجت دلت روبده😘😘😘 ...

وای عزیزم اسم منم فاطمه هستش دعا کن همه چی خوب پیش بره ۱۲سال منتظرم 

ا جانممم عزیزم دیگه حتما ایشالله مامان شدی رفته😍😍😍وروجکات تودلتن الان چشم عزیزدلم حتما دعات میکن ...

قربون دل مهربونت 

اسمم سمیه هست

انشالله خدا حاجت دلتو بده

ازمایشم ۱۸ دی هست

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام دوستان ببخشيد كسي براي انتقال بهش انوكساپارين دادن ؟؟من دكتر برام داروهاي انتقالمو نوشت بعد كه ...

حتما استفاده کن چون خون ر رقیق می‌کنه و گردش خون تو بدنت و خصوصا رحمت عالی میشه واحتمال مثبت شدنت بالا می‌ره .چون جنین بهتر به واسطه خون‌رسانی خوب به رحمت وصل میشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم انتی اگه بالا باشه باید پردینوزون بخوری که اونم میگن یکماه قبل انتقال خورده بشه شما که این همه ...

راستش من قرص تیروئید و میخورم پردنیزولون رو هم از امروز شروع کردم نمی‌دونم به دکتر هم گفتم جواب آنتی نیومده استرس گرفتم 

سلام خواهر گلم خوبی فدات شم احوالت خوبه  ممنون که جوابمو میدی  انشالله حال دلت خوب باشه ...

سلام عزیزم شما تی اس اچت قبلاً چند بود و چقدر دارو میخوری در روز برای تیرویید؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
راستش من قرص تیروئید و میخورم پردنیزولون رو هم از امروز شروع کردم نمی‌دونم به دکتر هم گفتم جواب آنتی ...

اگه پردنیزولون میخوری که هیچی چود واسه انتی فقط همون میدن خیالت راحت عزیرم من فکر کردم تاحالا این ازمایشو ندادی 

ایشالله ایندفعه مثبتی و کلی ذوق میکنیم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من 29 هفته هستم

خوب تیکرتو براساس زایمان طبیعی گذاشتی پس، من دکترم گفته احتمال زیاد زایمانم یکم دوم فروردین هست سزارینم بعد من با این حال رو چهارم فروردین گذاشتم تیکرو🥰 من دو روز دیگه 27 هفته ام

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها من رفتم دکتر امروز روز نهم پریودی فولیکولا همون کوچیک بودن نمیدونم چند ولی ، روز هفت رفته بودم  سه تا ده بودن . پیورگانم قطع کرد گفت روزی ۸ تا هاچ ام جی بزن ، گفتم ممکنه امپول به من جواب نداده اخه من در حالت عادی بدون دارو یه فولیکول هجده نوزده داشتم روز چهارده پریودی  ، چرا اینجوری شد نمیدونم   خدا خودش راها رو برام باز کرده بود  شما چی میگین با این وجود کنسله نه ، من پنج سال پیش ای وی اف کرده بودم  روز ده پریودی دو تا سایز ۱۲ و ۱۴ تو هر کدوم از تخمدانام بود روز تخمکشی هم هشت تا ، ولی الان این دکتر پیورگانمو نمیدونم چرا قطع کرد ، اون سری سیکلم بلند بود و با گونال . الان کوتاهه با روزی سیصد واحد پیورگان و روزی یدونه هاچ امجی  روز هفت رفتم هاچ امجی کرد روزی سه تا . امروز دیگه کرد روزی هشت تا  و قطع پیورگان  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چشم کوثرجونم یادم میمونه فردا بهت پیام میدم نمازو که خوندم الهی خدای بزرگ بزودی حاجت دلت روبده😘😘😘 ...

عزیزم منمدعا کن با کلی بدبختی و کنسلی بالخره انتقال دادم روز هفتتم منم دعا کن عزیزم😘

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
بچه ها من رفتم دکتر امروز روز نهم پریودی فولیکولا همون کوچیک بودن نمیدونم چند ولی ، روز هفت رفته بود ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

بچه ها کسی ابن سینا هست جریان این فولیکولا کوچیک و که جنین میکنن چیه سلول درمانیه چی چیه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشالله هرچی خیره پیش بیاد

توکل بر خدا   من باور نمیکنم کنسل بشه خیلی امید داشتم خیلی وقتی اتفاقی تخمکشی افتاد تو ایام فاطمیه با ارادتی که از قبل به فاطمه زهرا داشتم گفتم حتما اتفاقای خوبی توراهه  واقعا نمیتونم باور کنم اخه من خودمو کشتم تا شوهرمو دی اف ای شو پایین بیارم بعد حالا خودم این بشم  چیبگم،  راضیم به رضای خدا