2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
چشوووم بخاطرشمام شده میرم دورکعت نمازمیخونم چهارشنبه اس فردا شب زیارتی الهی که مثبت شی باورنمیکنید ...

وای من دور دل مهربونت بگردم ک توروخدا بی زحمت حتما اسمم رو توحرم بگو اسم خودم کوثر و اگه خدا بهم دختر بده اسمش رکساناست😍😍😍

اره عزیزم اخرای سفرشه  شنبه میاد بیمارستان

وای خدای من،یعنی از شنبه دکترعارفی میاد دیگه سرکارش!!!!!

استرس تمام وجودم ر از الان گرفت    

میتونم ازت خواهش کنم شنبه مطمئن شدی که اومده برام پیام بذاری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشوووم بخاطرشمام شده میرم دورکعت نمازمیخونم چهارشنبه اس فردا شب زیارتی الهی که مثبت شی باورنمیکنید ...

سلام برای منم دعاکنین،تو حرم امام رضا.دعاکنین منم باز دامن سبز شه به یه پسر صالح وسالم که بشه داداش برای دخترم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ای جونم

😍😍😍😍😍😍😘😘😘😋😋😋دلم ضعف رفت براش آهنگ و دانلود کردم اونقد احساساتی شدم 

خدایا تو دلم بیاد براش میخونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فقط اونجاش ک میگه بعد یه عالم اشک و بغص و فریاد خداتوروبهم داد😭😭😭😭ایمافرشته نجات مونن خیلی دعام ...

وای چه آهنگی بود 🤕😭😭😭انگار برای ماها خونده بودن 

ایشالا عزیزم به زودی خبرررررررر خوش و بهمون میگی❤️❤️❤️

وای خدای من،یعنی از شنبه دکترعارفی میاد دیگه سرکارش!!!!! استرس تمام وجودم ر از الان گرفت   & ...

باشه عزیزم حتما

ولی مطمئنم میاد

چون دوستم بهش پیام داد دکتر گفت شنبه بیا کلینیک زنان ببینمت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ن منظور منتظر بمونم جواب بیاد شروع سیکلم برا ماه بعد میافته  بنظرت منتظر ماه بعد بمونم

بگو جواب تی اس اچ رو زودتر بهت بدن اگه نرمال بود برو تو سیکل 

انتی تی پی او اگه بالا هم باشه درمانی نداره فقط دارو میدن که تیروئید رو کم کار نکنه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شوره جان با کدوم دکتر انتقال دادی من‌با مصطفایی بود علائم داشتی تو اون دوهفته همه میگن درد پری دا ...

روز انتقال دکتر اشرف معینی بود. کمرم چند روز بعد انتقال درد گرفت هنوز درد می کنه وگرنه چییز مشخص دیگه ایی یادم نیست. هفته اول گرمم میشد هفته دوم یخ می کردم چیز ثابتی دیگه نبود

خدایا شکرت
بگو جواب تی اس اچ رو زودتر بهت بدن اگه نرمال بود برو تو سیکل  انتی تی پی او اگه بالا هم باشه د ...

سلام خواهر گلم خوبی فدات شم احوالت خوبه 

ممنون که جوابمو میدی 

انشالله حال دلت خوب باشه

تی اس اچ نرمال بود عدد ۳شده اما قرص و باید ادامه بدم 

آنتی و هم گفت سیکل و شروع میکنم اونم جوابش اومد انشاالله نرمال باشه نباشه خدایی نکرده دارو میدیم 

رفتم تو سیکل التماس دعا عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خودمم از ظهر یکسره میزارمش و نیومده قربون صدقشون میرم

اره من گریه م گرفته بود دیگه شوقی دارم که نگو دلم براشون یه ذره شده آخ فقط بیان تو دلم قربون لگد زدناشون میشم 

تصور میکنم خودمو شکم گنده و دست به میل دارم براشون کلاه میبافم چقد شیرینه و قشنگه