2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

رکسانا بهترین آهنگ عمرم بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستان ببخشيد كسي براي انتقال بهش انوكساپارين دادن ؟؟من دكتر برام داروهاي انتقالمو نوشت بعد كه برگشتم بهش گفتم سردرد ميشم برام انوكساپارين نوش ميخواسم ببينم اگه بشه نزنم ميترسم تاثير منفي داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ببخشيد كسي براي انتقال بهش انوكساپارين دادن ؟؟من دكتر برام داروهاي انتقالمو نوشت بعد كه ...

خیلی از ماها داشتیم من خودم تا ۲۰ هفته داشتم

اگه دکترت داده بزن حتما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رکسانا جون الهی جوجه هات محکم بچسبن به دل مامانشون😍😍😍اولین باره یه اهنگ اشکمو‌ در اورد خودمم باور ...

سلام چیکا جونم خوبی نی نیا خوبن؟

میگم من هفته ۲۳ هستم  جفتمم قدامی یه هفته ای میشه روزی یبار مثل نبص حس میکردم دیروز هیچی حس نکردم هر چی شیرینی هم خوردم تکون نخورد امروز صبح هم تکون نخورد بعد از ظهری شیرینی خوردم تکون خورد یبار ولی بازم نگرانم بنظرت برم بیمارستان نوار قلب بگیرم؟یعنی میزنه یه جفت من نمیفهمم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بگو جواب تی اس اچ رو زودتر بهت بدن اگه نرمال بود برو تو سیکل  انتی تی پی او اگه بالا هم باشه د ...

عزیزم انتی اگه بالا باشه باید پردینوزون بخوری که اونم میگن یکماه قبل انتقال خورده بشه شما که این همه صبر کردی شاید مصلحته که پریود بعدی بری عجله نکن 

من خودم با اینکه میدونستم تیرویید دارم رفتم توی سیکل و بعد که جوابم اومد تیروییدم دوبرابر شده بود و من انتقال دادم و منفی شدم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام دوستان ببخشيد كسي براي انتقال بهش انوكساپارين دادن ؟؟من دكتر برام داروهاي انتقالمو نوشت بعد كه ...

الان از ده تا انتقالی ۸ تا انوکسا دارن

خونرسانی رو تقویت میکنه تو بدن

حتما بزن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام دوستان 🎈

کسی اینجا هست تالاسمی مینور باشه؟ من دیروز با متخصص ویزیت شدم گفتند مینورم. اما آسپرین رو گفت اصلا نباید بخورم. می خوام بدونم شما هم به عنوان مینور چنین چیزی رو بهتون گفتند؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام برای منم دعاکنین،تو حرم امام رضا.دعاکنین منم باز دامن سبز شه به یه پسر صالح وسالم که بشه داداش ...

سلام چشممم عزیزم قابل باشم حتما حتمافردا دعاتون میکنم الهی بزودی اقابطلبه بابچه هاتون بیاید

وای من دور دل مهربونت بگردم ک توروخدا بی زحمت حتما اسمم رو توحرم بگو اسم خودم کوثر و اگه خدا بهم دخت ...

چشم کوثرجونم یادم میمونه فردا بهت پیام میدم نمازو که خوندم الهی خدای بزرگ بزودی حاجت دلت روبده😘😘😘

مهربونی ازخودته عزیزدل

درد داشت انگار دیگه سزارینش کردن بچه هم خوب بود خداروشکر گلم منم پنجشنبه انتقال دادم برامنم رفت ...

ا جانممم عزیزم دیگه حتما ایشالله مامان شدی رفته😍😍😍وروجکات تودلتن الان

چشم عزیزدلم حتما دعات میکنم فردابرم, برای شمام نمازمیخونم اسمت روبگو بهم. عزیزم کی میری ازمایش؟ الهی خوش خبربیای مثل شوره جون

عالیه شک نکن خون‌رسانی به جنین و بیشتر میکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏