2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
به نام خدا  هیچی ژنتیک خوب مهمه😅 از ۳ ماهگی دائم روغن زیتون زدم یک میلیون پول یه روغن ایتا ...

آخ آخ دقیقا همینه اما برا دل خوش کنی میزنیم کرم و😂 من همش میگم هیچیم به ژنتیکم نرفته توو بارداری کاششکی همین یه قلم و رحم کنه بهم به ژنتیکم بره 

سلام خانما این ازمایش من هست که منفی بوده روز ۱۲ انتقال جنین بلاست نیازه دوروز دیگه تکرار کنم؟؟ فقط ...

عزیزم خیلی متاسفم ایشالا سری بعدی جواب میگیری ❤️

اون دوروزم مثبت بوده احتمالا مال اون آمپولایی بوده که زدید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ دقیقا همینه اما برا دل خوش کنی میزنیم کرم و😂 من همش میگم هیچیم به ژنتیکم نرفته توو بارداری کا ...

الان از شدت خارش شکمم بیدارم دوساعته

واقعا دارم دیوونه میشم

نمیشه هم خاروند

میخارونی هم بدتر میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
 الان از شدت خارش شکمم بیدارم دوساعته واقعا دارم دیوونه میشم نمیشه هم خاروند میخارونی هم بدت ...

آخ آخ 😰🤕🤕 پس روزای درخشانی در انتظار دارم😂من همش میگم تهوعم تموم شه دیگه هرچی شد 

شما هم چون دوتا فرشته خوشکل دارید بیشترررررررره خیلی

آخ آخ 😰🤕🤕 پس روزای درخشانی در انتظار دارم😂من همش میگم تهوعم تموم شه دیگه هرچی شد  شما هم چ ...

نه شکمم خیلی کوچیکه

بهش میخوره یه قل هم توش نباشه چه برسه به دوتا😬

از هر دردی تو بارداری بدتره بنظرم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
از الان به شب بیداری عادت کن 😂😂😂😂

😂😂😂بچه های گلت چطورن؟

خیلی وقته عادت کردم چیکا

همه دردا و مشکلات بارداریم از شب تا صبحه

دیشب سه خوابیدم پنج بیدار شدم

دستشویی های بینش بماند

نه شکمم خیلی کوچیکه بهش میخوره یه قل هم توش نباشه چه برسه به دوتا😬 از هر دردی تو بارداری بدتره بن ...

ای وای من 🤕من همش میگم بدتر از تهوع دیگه نیست 😰😰😰 امروز پونزده شدم یعنی رفتم تووو شونزده 🥶 اما انگار نه انگار اصلا کم نشده 

خارش از هفته چنده اصولا؟

😂😂😂بچه های گلت چطورن؟ خیلی وقته عادت کردم چیکا همه دردا و مشکلات بارداریم از شب تا صبحه دیشب س ...

بچه های گلم در حال سرویس کردن دهن مادرشون😂😂😂خوبن عزیزم دوساعت دیگه باید ببرمشون برای واکسن استرس وجودمو‌ گرفته😩😩😩اینقدر انرژی کم اوردم همش فشارم پایینه امشب ۸ رو ۵ بود جنازه شده بودم. الهییی اره میفهمم انشالله دیگه چیزی نمونده و از این دردا راحت میشی و نی نیای نازتو بغل میکنی. اسم انتخاب کردی؟

خداياشكرت....❤️ 
بچه های گلم در حال سرویس کردن دهن مادرشون😂😂😂خوبن عزیزم دوساعت دیگه باید ببرمشون برای واکسن استرس ...

عالی بود😂😂😂😂 قشنگ عمقشو فهمیدیم😂😂 خدا بهت جووون و قوت بده عزیزم 😜😍

عالی بود😂😂😂😂 قشنگ عمقشو فهمیدیم😂😂 خدا بهت جووون و قوت بده عزیزم 😜😍

دردم عمیق بود خواهر😂😂😂😂زنده باشی گلم خدا به شماها هم قوت بده صحیح و سالم بارتونو زمین بذارید🥰😍

خداياشكرت....❤️ 
بچه های گلم در حال سرویس کردن دهن مادرشون😂😂😂خوبن عزیزم دوساعت دیگه باید ببرمشون برای واکسن استرس ...

وای خدا چقدر سخت

اصلا هیچکس نیست کمکت کنه؟اینجوری که ادم از پا میفته

اره همون اول انتخاب کردیم با اسم گل دخترت یکیه

رها و رهام

ای وای من 🤕من همش میگم بدتر از تهوع دیگه نیست 😰😰😰 امروز پونزده شدم یعنی رفتم تووو شونزده 🥶 اما ...

از ویارم برات بگم که تسلیم میشی در مقابلم😂😂😂

من ۱۶ تموم شد تهوع هام تموم شد و از هفته ۲۰ دیگه بالا نیاوردم بغیر یکی دوبار