2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💬💬💬💬💬🗨🗨🗨🗨سلام دوستان پریود دوم بعد از انتقال منفی چند روز با تاخیر میاد ؟ 

من الان سه رو گذشته ولی هنوز نشدم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

واسه منم دعا کن دو روز دیگه باید آزمایش بدم سه تا انتقال ناموفق داشتم😔

تینا جون خوبی انشالله ؟ گل پسرت خوبه ؟  میگم‌ تینا قبل انتقال ال ارژنین خوردی ؟

سلام عزیزم 

شکر خدا خوبیم 

نه عزیزم من نخوردم 

فقط شوهرم مکمل خورد

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من خونریزیم بخاطر هماتوم نبود قربونت برم. اما حموم‌در حد ۵ دقیقه اونم با اب ولرم داخل خونه هم قدم می ...

عزیزم پس به چه دلیل بود خونریزیت؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان گلا هرکی پیاممو میبینه راهنمایی کنه منو 

چندروزه یبوست خیلی خیلی اذیتم میکنه خیلی عذر میخام انگار پشتم زخم شده ۲روزه اجابتِ مزاجم با درد وخونریزیه 😫😫😫

چیکار کنم شکمم شل بشه؟دارویی قرصی شربتی که برام خوب باشه بگین مواد غذایی هرچی بگین امتحان کردم اصلا انگار نه انگار

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مامان گلا هرکی پیاممو میبینه راهنمایی کنه منو  چندروزه یبوست خیلی خیلی اذیتم میکنه خیلی عذر می ...

از پایین یکم با انگشتت چرب کن و ماساژ بده. دهانه مقعد را تحریک کن یکم چربی را به سمت داخل ببر . حله  

چربی هم پیدا نکردی با صابون مایع 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
آره منم حرف شما رو قبول دارم .‌از دکترم‌پرسیدم تخم هویج ، رازیانه ، سیاهدونه خوبه ؟  گفت فکرشم ...

مممنونم عزیزم.رازیانه نخوردم .فعلا کم شده ولی قطع و وصل میشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
 سلام بچه هاخوبین😍😍😍من شنبه بعدی انتقالمه دکتر گفت پنجشنبه پی ارپی کنم امروز سونوشدم ک اندوم ...

اای جان. ان شاالله ب سلامتی و موفقیت🤩🤩

چ خوب. برا منم یکیشون مورولاس.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما گلای وانس میخورین روی وزن بچتون تاثیر نداشته ؟ اخه میگن کلای وانس نمیزاره بچه خوب رشد کنه& ...

نه عزیزم.من وزن پسرم۱هفته هم جلوتر از تاریخشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........