2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045189 بازدید | 684433 پست
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

ای خداااا پسرخوشگلمون داره میاد معجزه کوچولو😍😍😍😍الهی بسلامتی نیلدا جونم چشم و دلت روشن😍😍😍😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم مشكل از اون مركز هست ، براي تعيين جنسيت هر جايي نميشه رفت من فقط عملكرد خوبي از بيمارستانهاي خ ...

والا بهترين و گرون ترين مركز شيراز هست. از همه جا ميام اينجا. 

دوست داشتم سومين بار تهران اقدام كنم اما شرايط اومدن و رفتن رو نداشتم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عزيزم مشكل از اون مركز هست ، براي تعيين جنسيت هر جايي نميشه رفت من فقط عملكرد خوبي از بيمارستانهاي خ ...

كدوم مركز از نظر شما براي تعيين جنسيت بهتره؟

شما خودتون تعيين جنسيت كردين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام دوستان من دیروز انتقال دادم ولی اصلا نمیتونم از توالت فرنگی استفاده کنم شما همتون از فرنگی اس ...

منم نمیتونم.هر چند دو هفته بعد انتقال دارم

چون اونجوری سردم میشه

تولت فرنگی سرده

😉

قربونت برم نگو اینجوری ناراحت میشم ازین که ناراحتت کردم ببخش الهی زودی مامان بشی مهربونم،

وای نه عزیزدلم تو چیکار کنی خوشگلم😘😘😘الهی که چهارشنبه دیگه بسلامتی زایمان کنی ومارو دعاکنی. عزیزم همیشه مواظب خودت باش وپیگیرهمین موضوع

یادت نره دعامون کنی خیلی محتاجیم تازگیا عین روانیا هی عصبی میشم میپرم به همه چی

عزیزم پن جنین فریز داشتم و ماه قبل هیسترو رفتم این ماهم از ۳پری داروهای انتقال شروع شده فردا ۱۲ پری ...

مال منم فربز هستن من قرص روکین میخورم شما چه داروهایی میخوری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بخدا دیروز داشتم دعا میکردم ناخوداگاه اومدی تو ذهنمیهو پیامتو تو تاپیک دیدم گفتم خدایا خودت به دلم ا ...

ای جانم مهربووونممم توچقدرخوبی خدا نی نی جان روبرات نگه داره, حتماحکمتی بوده خدابه دل مهربونت انداخته, خیلی خوب دعاکردی مرسی ایشالله خودش به هممون بچه سالم وصالح بده. بیایم اینجا ازشیطنت هابگیم

اره گلم انشاالله قسمت خودت بزودی زود طعم این شیرینی سخت رو بفهمی😍😄😍

مرسییی فداتشمم😘😘😘

خیلی لطف داری کاش خدای بزرگ زودتر این انتظار روبه پایان بده. الهی بسلامت زایمان کنید من هروز حمدمیخونم براتون

گاهی فکرمیکنم باخودم میگم نکنه مادربدی بشم؟ نکنه تحمل نکنم

سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

ای حانم نی نی روبغل میکنی راحت میشی دیگه واسه همه ی مادعاکن عزیزم انشالله زایمان راحتی داشته باشی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
@barana1366     @nedajooon12345     @سپیده74     @berenjak & ...

سلام عزیزم بله ۲۸هفته و ۱ روز ۳ و ۲۴ساعت بعدش ۳تای دیگه

چون آب کیسه کم بود دکترم داد که اگه زایمان زودرس شدم مشکلی پیش نیاد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا