2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

عزیزم کاش هر وقت تونستی بیای ی خبری بدی از خودت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من دیروز انتقال دادم ولی اصلا نمیتونم از توالت فرنگی استفاده کنم شما همتون از فرنگی اس ...

من تا حالا از بعد انتقال ایرانی استفاده نکردم نمیدونم ترسیدم هنوزم میترسم برم ایرانی !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوز اولش میگن ضرر نداره دوز دومش که ۳۳ هفته اس میگن ضرر داره خوب بخاطر جفت پایینت محض احتیاط گفته ...

شما فقط یدونه زدید؟ 

تو سی سه هفته نمیدونی علتش چیه که ضرر داره؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
در هفته ٢٣ بايد حدود ٢٨ سانتي متر و ٥٠٠ گرم باشه با چند تا دكتر معروف پرينالوژيست مشورت كنيد و بعد ت ...

گلم ایشالله بسلامتی کجا زایمان کنید ؟ ایران یا ...

اگه ایران دکترتون کیه و کدوم بیمارستان تصمیم دارید برید

عزیزم میشه بگی سیکل انتقالت چند روز طول کشیده من اول پریودی رفتم ال دی داد بعد گفت روز ۱۷ بیا رفتم گ ...

عزیزم پن جنین فریز داشتم و ماه قبل هیسترو رفتم این ماهم از ۳پری داروهای انتقال شروع شده فردا ۱۲ پری و میرم سونوضخامت ک روزانتقال تعیین بشه

من ۳۸ هفته ام تموم میشه نگران نباش بازم سونو میکنه اگه زودتر بشه بهت میگه

ندا جون این که میگید 38 تموم میشه یعنی اینکه مثلا ۳۷ هفته و شش روز فرداش ۳۸؟

یا نه ۳۸ هفته و شش روز و فرداش که میره تو ۳۹؟

هردو تا از پرنتالوژیست گفتن احتمال داره سالم باشه احتمالم داره مشکلدار  امنیوسنتز واکو قلب هم ...

اینکه خدایی نکرده یه بچه مشکل ژنتیکی به دنیا بیاد به نظرم گناهش بیشتره طفل معصوم چه گناهی کرده اینجوری به دنیا بیاد.... 

ندا جون این که میگید 38 تموم میشه یعنی اینکه مثلا ۳۷ هفته و شش روز فرداش ۳۸؟ یا نه ۳۸ هفته و شش روز ...

سخترین کار دنیاس این حساب کتاب کردنه😂 انگاری ماشالا جون گفتن سی و هفت هفته و یه روز میشه اینکه ادم تووو سی و هشت هفتس😁فکککنم البته 

اینکه خدایی نکرده یه بچه مشکل ژنتیکی به دنیا بیاد به نظرم گناهش بیشتره طفل معصوم چه گناهی کرده اینجو ...

اخه دکترا هم نظر قطعی نمیدن که خالم بتونه درست تصمیم بگیره 

میگن رشد جنین کمه چون خونرسانی ضعیفه و شااایدم یهو مشکل اسکلتی باشه ....جوری میگن که خالم دلش نمیاد سقط کنه ...اگر نظر قطعی میدادن یک دل میشد

مركز ناباروري دكتر سيروس رستمي.  اكثر جنين ها گريد ٢ و ٣ بودن يا اينكه مشكل كرومزومي داشتن و ي ...

عزيزم مشكل از اون مركز هست ، براي تعيين جنسيت هر جايي نميشه رفت من فقط عملكرد خوبي از بيمارستانهاي خصوصي ديدم در اين خصوص ( مهر، پارسيان و بهمن) حتي ابن سينا و مام و هم خوب نيست تعيين جنسيتشون 

تعيين جنسيت يه كار تهاجمي هست و كار هر مركزي نيست ميزنن جنين ها را از بين مي برن و چون قابل پيگيري و اثبات هم نيست به راحتي ميگن جنسيت مورد نظر را نداشتيد يا تعداد محدودي داشتيد 

ندا جون این که میگید 38 تموم میشه یعنی اینکه مثلا ۳۷ هفته و شش روز فرداش ۳۸؟ یا نه ۳۸ هفته و شش روز ...

آره عزیزم ۳۷ هفته و۶ روز فرداش میشه ۳۸ یعنی ۳۸ هفته ات تموم شده ومیری تو ۳۹ هفته وفرداش که میشی ۳۸ هفته و۱ روز یعنی داری ۳۹ هفته رو پر میکنی

امیدوارم که یه جوری توضیح داده باشم متوجه بشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

اره عزیزم ۳۷ هفته و ۶ روز که فرداش بشه ۳۸ هفته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سخترین کار دنیاس این حساب کتاب کردنه😂 انگاری ماشالا جون گفتن سی و هفت هفته و یه روز میشه اینکه ادم ...

درسته اینو میدونم ولی خواستم بدونم منظور ندا جون چیه که بفهمم زایمانش کی میشه دقیقا😬😍