2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
واقعا چه خوب چون منم می خوام سز بشم ان شاءالله مطمینی میشه ؟

تو بیمارستانای خصوصی که آره حتما میشه

من می خوام برم میلاد رفتم دکتر گفتم میترسم می خوام سزارین بشم گفت برو مدارک بیار از میکرو پایین ببر پیش مسئول بیمه تایید کنه سزارین میشی روی پروندمم مهر بارداری پرخطر زده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا کنه حداقل تا ۳۸ هفته بیشتر نباشه ،اخه خیلی اذیت میشم پهلوهام درد میکنه اصلا نمی تونم بخابم

۳۸ که یه قلوهارو هم سزارین میکنن

نگران نباش 

ان شاالله تا چند هفته دیگه دخترات بغلتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله .اره عزیزم بهمن ماه ۲۶ساله میشم.تومشکلت چی بود ک ای وی اف کردی؟راستی جنینات چندتاش از فریز ...

والله پلی کیستیک بودنم.دوتا از جنینام رو از فریز دراوردن گفتن کیفیتشون عالیه.فقط الان باید خدا بخواد همین

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
وای چه خوب ان شاءالله ۲تاش صحیح و سالمن نترس همکار منم ۲قلو هاش یکی ریزه بود یکی درشت از اول هم .... ...

فدات شم مرسی 

تا الان استرسی نداشتم اما وقتی فهمیدم دوتان 

استرسم شروع شد 

اا برای من چرا گفت دکتر پس شرایط که عادیه همین برام سوال شده که آیا من موردی داشتم که گفته یا به هما ...

نه ضرری که نداره اتفاقا خیلی خوبه خیالت راحتتره. شاید واسه محکم کاری گفته بزنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزییزم قربونت تو خوبی؟زایمانت کیه؟به من ۱۱ دی نوبت داد آخرین سونو تا وقت دقیق بده

به من۱۹دی وقت داد.فکرکنم دیر داده بهم تو یعنی اون روز چندهفته و چندروزت میشه ندا؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

سلام دوستان

من دیروز انتقال دادم ولی اصلا نمیتونم از توالت فرنگی استفاده کنم

شما همتون از فرنگی استفاده کردید؟

ممنون‌میشم جواب بدن همه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام دوستان من دیروز انتقال دادم ولی اصلا نمیتونم از توالت فرنگی استفاده کنم شما همتون از فرنگی اس ...

سلام

من بعضی اوقات از فرنگی گاهی هم معمولی استفاده کردم. البته مثبت هم نشد انتقالم. ولی بنظر نمی رسه زیاد ربطی داشته باشه. سعی کن یبوست نگیری

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@barana1366     @nedajooon12345     @سپیده74     @berenjak & ...

عزیزم من به خاطر دیابت بارداری دکترم نداد.گفت بدم باید۳روز تو بیمارستان تحت نظر باشی.بیشتر برای کسایی که احتمال زایمان زودرس دارن میدن مثلا من جفتم سرراهی هست این ریسکه.سرکلاژ باشی بارداری۲قلو کم شدن اب کیسه و اینجور چیزها

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........