2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045277 بازدید | 684445 پست
زود رفتی فهیمه خانم من و شما باهمیم فک کنم الان من ۱۰ هفته و ۵ روزم شما چی ؟باید ۱۲ببعد بری غربالگری ...

اره ما با همیم 

چه میدونم والا دکتر نوشته بود برام 

منم 10 هفتمه هفته ی بعد میشم 11 هفته 

به شما نگفتن کی بری غربالگری ؟

ببین اینجا هیچ کس نمیتونه نظر بده چون واقعا چیز تخصصی هست ولی حتما پیش بهترین پرینتالوژیست بره انشاا ...

طوطیا جون خوبی عزیزم ؟ خدا هر چه زودتر شادت کنه ان شالله با اولاد صالح و سالم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اینجا هیچ کس نمیتونه نظر بده چون واقعا چیز تخصصی هست ولی حتما پیش بهترین پرینتالوژیست بره انشاا ...

عزیزم بمیرم برای دلت😭😭😭

خدا انشالا بزودی دامنت و سبز کنه 

نمیدونم چرا اون روز که انقدر مستاصل و ناراحت بودم همش بتو فکرمیکردم 🥺🥺🥺

انشالا کی اقدام مجدد میکنی برای نی نی؟؟❤❤❤

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اره ما با همیم  چه میدونم والا دکتر نوشته بود برام  منم 10 هفتمه هفته ی بعد میشم 11 هفته ...

نه هنوز اما منشی گفت درستش پایان ۱۲ هستش  من فردا گفته بیا احتمالا می خواد برام تعیین کنه زود رفتی اصلا نگران نشو 

نه هنوز اما منشی گفت درستش پایان ۱۲ هستش  من فردا گفته بیا احتمالا می خواد برام تعیین کنه زود ر ...

جالبیش میدونی چیه ؟

تازه بهم گفت دوتان وروجکا 😄گفت دکترت ندیده بود اون یکیو گفتم نه به من گفتن یه دونه است 

گفت اون یکی خیلی کوچیکتره 

به خاطر همین نگران شدم 

دکتر قطعی نمیگه ...میگه چون طول ران عقبه احتمال میدم یا مشکل استخونی باشه یا فقط ازرشد عقبه ...اصلا خالم مونده چیکار کنه 

جالبیش میدونی چیه ؟ تازه بهم گفت دوتان وروجکا 😄گفت دکترت ندیده بود اون یکیو گفتم نه به من گفتن یه ...

وای چه خوب ان شاءالله ۲تاش صحیح و سالمن نترس همکار منم ۲قلو هاش یکی ریزه بود یکی درشت از اول هم ....الانم همون طورین 

دکتر قطعی نمیگه ...میگه چون طول ران عقبه احتمال میدم یا مشکل استخونی باشه یا فقط ازرشد عقبه ...اصلا ...

چن جا بره من دیدم به یکی گفتن همینو بعدم بچه سالم حتما چن تا سونو بره  مطمین بشه 

چندجا رفته نظرا عین همه ....خالم دلش نمیاد به خاطر رشد سقط کنه

خدا به دلش صبر و ارامش بده سخته اما بدنیا اوردن یه بچه ناسالم سخت تر شما کمکش کنید بتونه تصمیم درست بگیره 😔😔😔

خدا به دلش صبر و ارامش بده سخته اما بدنیا اوردن یه بچه ناسالم سخت تر شما کمکش کنید بتونه تصمیم درست ...

خالم میگه از نظر شرعی چون وقت قانونیش گذشته نمیتونم ....خیلی معتقد هست ....واقعیت منم به علت مسایل شرعی نمیتونم کمک کنم ....فقط خدا کمک کنه جنین سالم باشه ....دکترم میگه شاید مشکلدار باشه شاید نه ...قطعی نمیگه که ادم یک دل بشه

امیدی ندارم اما تا روز دوازدهم صبر میکنم.  مرسی که این مدت صبورانه همه سوالام رو جواب دادین.&n ...

عزیزم ان شاالله خدا برات معجزه کنه و باردار باشی

اگرم نشد طبیعی اقدام کردی خدا یه گل پسر ناز بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍