2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
منم خل شدم سر این موضوع هنوز انگار خوابم !  من یه احساس نبض توو دلم دارم دستمو میذارم روو شکمم ...

واقعا این آپشن جلو زدن رو اگر داشتیم چقدر خووووب بود😁

یا یه دستگاه سونوگرافی در منزل😅

چون ادم میگه منو این همه خوشبختی محاله باورش نمیشه درحالی که بارداری طبیعی ترین حالت بشره برای ما ...

واقعا من هنوز میگم منو هم باردار شدم یعنی واقعااااا🤔🤔

دست نیافتنی ترین بود آخه!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا تازه خوشحال هم باش معلومه که بدنت به داروها واکنش نشون میده ،من امپولارو‌میزدم اصلا درد و ا ...

عزیزمم مرسی ،، میدونی من یخ میبرم که امپول خراب نشه  دیروزم امپوله سرد سرد بود   دیگه یخ نمیبرم  شوهرم میگه از همون سردی امپوله دردت  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عه پس هم سنیم😍😍😍😍استرس و فکر و خیال سمه .برنامه castboXرو دانلود کن مدیتیشن کن ک روحت اروم بشه😍 ...

چشم عزیزم سعی میکنم آروم باشم.شماهم ۲۵😍؟؟انشاءالله که همگیمون حاجت روا بشیم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
روز ۱۲ برو ان‌شاالله که مثبته

امیدی ندارم اما تا روز دوازدهم صبر میکنم. 

مرسی که این مدت صبورانه همه سوالام رو جواب دادین. 

فکر میکنم دیگه تو این تاپیک نیام چون دیگه نمیخوام ای وی اف کنم. 

انشاالله موفق باشی🙏🏽🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
الان ۲۳هفته....وزن جنین ۳۱۵گرم ...رشد طول ران ۴هفته و دور شکم و سرسه هفته عقبه  Iugrگرید ۲هست& ...

ببین اینجا هیچ کس نمیتونه نظر بده چون واقعا چیز تخصصی هست ولی حتما پیش بهترین پرینتالوژیست بره انشاالله به حق شش ماهه امام حسین سالم باشه به حق فاطمه زهرا هیچ مادری با بچش امتحان نشه

من خودم جنینم مشکل داشت تو 25 هفته غیر قانونی سقط کردم خیلی خیلی دکتر رفتم نظر خیلی از دکترها رو پرسیدم و اخرش تصمیمون این بود که الان یک بار بمیره بهتر از اینه که به دنیا بیاد روزی هزار بار بمیره وقتی مشکل داره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها چه غذاهایی بخوریم بچه رشد کنه ؟ سه شنبه رفته بودم غربالگری گفت هفته ی بعد بیا  بچه هنو ...

زود رفتی فهیمه خانم من و شما باهمیم فک کنم الان من ۱۰ هفته و ۵ روزم شما چی ؟باید ۱۲ببعد بری غربالگری اول

خانوما منم امروز 3روزه انتقال دادم ولی کوچیک ترین علاعمی ندارم خواهش میکنم از دعای خیرتون بی نصیبم نکنید 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
عزیزم فامیلمون میکرو کرده بود دوقلو بودن ۳۶ بدنیا اومدن با سزارین فکر میکنم طبیعی سخت باشه خیلی واس ...

واقعا چه خوب چون منم می خوام سز بشم ان شاءالله مطمینی میشه ؟

عزیزم فامیلمون میکرو کرده بود دوقلو بودن ۳۶ بدنیا اومدن با سزارین فکر میکنم طبیعی سخت باشه خیلی واس ...

خدا کنه حداقل تا ۳۸ هفته بیشتر نباشه ،اخه خیلی اذیت میشم پهلوهام درد میکنه اصلا نمی تونم بخابم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خانوما منم امروز 3روزه انتقال دادم ولی کوچیک ترین علاعمی ندارم خواهش میکنم از دعای خیرتون بی نصیبم ن ...

عزیزم اصلا دنبال علایم نباش شاد باش کلیپ های ریوندی و تگاه کن فیلم و اینا ...همه چیو بسپار به خدا 

عزیزم اصلا دنبال علایم نباش شاد باش کلیپ های ریوندی و تگاه کن فیلم و اینا ...همه چیو بسپار به خدا&nb ...

واقعا نمیشه بهش فکر نکرد 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍