2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
از هفته چندم قط کردن براتون ؟منم خسته شدم از این همه دارو 🤕شیاف پروزسترونم ۳تا بود سرخود دوتاش کردم ...

سرخود نباید کم می‌کردید پروژسترون رو.باید تو این راه صبر داشته باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هفته چندم قط کردن براتون ؟منم خسته شدم از این همه دارو 🤕شیاف پروزسترونم ۳تا بود سرخود دوتاش کردم ...

دوز پروژسترون رو نباید اصلا سر خود کم‌کنید عزیزم خودشون به وقتش براتوم کم میکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلااممم مامان خانوم گل خوبی؟ وای چقدربانمک وباحرص تعریف کردی کاملا مشخصه خسته ای کاش یه روزی یکی بیا ...

سلام عزیزم قربونت خودت خوبی؟ من اره واقعا خستم طوری که بیشتر مواقع میشینم به حال خودم گریه میکنم اما یهو سختی هایی که برای به دست اوردنشون کشیدم یادم میاد به خودم دلداری میدم که اینم میگذره. واقعا دست تنها سخته😞طفلی مامانم چندروزی موند دیدیم دیگه داغون شده فرستادیمش رفت. الهی که هرچی خیره همون برات پیش بیاد گلم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم قربونت خودت خوبی؟ من اره واقعا خستم طوری که بیشتر مواقع میشینم به حال خودم گریه میکنم اما ...

بچه کلا بعد به دنیا اومدنش کاراش سخته ،همه بعد از به دنیا آوردن ناله میکنن اما ماهایی که قبل از به دنیا اومدنش هم همیشه در تلاشیم وگریه میکنیم عجله میکنیم که زودتر به دنیا بیاد،بیچاره ماها که قبل به دنیا اومدن بچه هم نمیتونیم برا خودمون خوش بگذرونیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نفس جان  منم قبل از انتقالم لوپرومر زدم  منم نفهمیدم برای چیه 😄

مثبت شدی عزیزم بعد این که درد داره امپوله کجات زدی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام عزیزم قربونت خودت خوبی؟ من اره واقعا خستم طوری که بیشتر مواقع میشینم به حال خودم گریه میکنم اما ...

عزیزم دو تاشون شیر خودتو میخورن؟؟؟

هزار ماشالا کلی زندگی کن باهاشون و سعی کن لذت ببری بعدا اینا برات خاطره میشه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بعداز زایمان تازه همه چی شروع میشه مثل این میمونه که یه دفتر جدید از زندگی باز شده و باید شروعش ...

عزیز دلم از دید ما خیلی لذت بخشه🤭🤭🤭

متاسفانه همسرمن هیچکدومو قبول نمیکنه وگرنه راحت بود کارم گیرکردم عزیزم خداروشکرازانتظار دراومدی

ان شالله بزودی قسمت خودت بشه من خیلی وقت ها تو همین خونه ۴۰ دقیقه راه میرفتم تو اوج کرونا بود یا میرفتم سقف آپارتمان شیرینی جات کامل حذف شده بود حتی خرما نمی خوردم. نون فقط نو جو اندازه کف دست  شیر هم فقط کم چرب واقعا تاثیر داشت

خدایا شکرت
عزیزم من آزمایشم منفی شد قطع کردم😔

الهی بگردم 😔😔

انشالا بزودی معجزه خدت رو ببینی و دامنت سبز بشه

بچه ها امپول پیورگان ششصد واحدی روزی سیصد واحد باید زد ، بعد اینکه مرحله دوم زدنش بازم تو سرنگ اب از این خودکاریاست مثل گونال اف ، اون اضافشم باید زد یعنی چرا اصافه میاد اخه هر دوبارم رو سیصد میزارم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آندوت تو لگنه؟ سر بچم داره به کیستای تو لگنم فشار میاره یه دردی که اصلا تحملش برام ممکن نیست تو واژن ...

نیلدا جان شما بلدی این سوالمو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم