2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
عزیزم نسبی اگه گفته میتونی یکم بشینی، در حد دستشویی و حمام راه بری، فعالیت نباید داشته باشی

آهان ☺☺☺

ممنون عزیزم از راهنماییت 😘😘😘😘

خسته میشم بس که افقی افتادم🙄🙄🙄

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره قل پایینیم جا نداره و به همه اندامای داخلیم گیر میکنه قل بالایی هم که دست از سر معده ام برنمیدا ...

اي جان دوقلو دارين؟ 

جنسيتشون چيه؟ 

دكترتون كي بوده؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
والا نمیدونم بخدا اینو تو رویان باردار شدم از اول گفتن باید بری داپلر حالا دقیق نمیدونم بخاطر دستگاه ...

ماشالله‌جان‌خداروشکرنی‌نیت‌سالمه

خیلی‌خوشحال‌شدم‌دوستم

عزیزم‌میگم‌مراقبت‌های‌بارداری‌‌هم‌میری‌رویان؟

تاآخربارداری‌میتونی‌بری‌رویان؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره واقعا اصلا قابل تحمل نیست، منم بخدا آستانه دردم بالاس، امروز میشنیدم دکتر سونو به همسرم میگفت خی ...

نیلدا جون ان شاءالله به سلامتی همه مونو دعا کن عزیزم ...منم اندومتریوز تخمدان دارم الان گاهی درد میکنه بعدا شدیدتر میشه ؟و اینکه نگفتن کاریش بکنی ؟مثلا حین سزارین درش بیارن ؟

راستی عزیزم من از وقتی استرادیول رو شروع کردم خیلی زیر دلم درد میگیره خصوصا سمته تخمدان راستم که کیس ...

اره منم دقیقا مثل شما اندومتریوز چپم گاهی دردش نفس گیر میشه فک کنم استرادیول بیشترش میکنه 

راستی عزیزم من از وقتی استرادیول رو شروع کردم خیلی زیر دلم درد میگیره خصوصا سمته تخمدان راستم که کیس ...

آره بخاطر استرادیول منم داشتم این دردها و و کمردرد.از دیروز که استرادیول نخوردم خوب شدم

مامان گلا رانندگی برا ماها اشکالی نداره؟ من امروز رانندگی کردم یه دفعه نزدیک بود تصادف بشه خیلی بد ...

عزیزم بهتره رانندگی نکنی و زیاد بیرون نری خدایی نکرده زبونم لال یه اتفاقی بیفته تصادف بشه بیفتی و اینا 

نگران نباش استراحت کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره بخاطر استرادیول منم داشتم این دردها و و کمردرد.از دیروز که استرادیول نخوردم خوب شدم

از هفته چندم قط کردن براتون ؟منم خسته شدم از این همه دارو 🤕شیاف پروزسترونم ۳تا بود سرخود دوتاش کردم نمی دونم کارم درسته ؟