2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
همون یک دونه انتقال دادی ؟

اره 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هاخوبین چ خبراز شوره جون خونریزی کرده بود نی نیش خوبه؟ عزیزم خیلی خوشحال شدم ک سلفری سالم ...

سلاممم عزیزم خوبی؟ وای من همین الان فهمیدم شوره مثبت شده شوکه شدم نبودم سایت درگیرمادرشوهرم بودم وپذیرایی امده بودمشهدتاشب یلدا😒😒😒

اقا خبرا روبگو بگو😅

سلام  به نظرتون ذخیره تخمدان ۲.۲ واسه ۳۶ سال سن کم نیست ازماژش هورمونم امروز اومده تیرویید وپرو ...

خخخ جالبه پس من چی بگم با24سال سن شده زیر1,بیخیال خدابخواد باهمه چیزمیشه فقط کافیه اراده خداوندباشه

بعداز زایمان تازه همه چی شروع میشه مثل این میمونه که یه دفتر جدید از زندگی باز شده و باید شروعش ...

سلااممم مامان خانوم گل خوبی؟ وای چقدربانمک وباحرص تعریف کردی کاملا مشخصه خسته ای کاش یه روزی یکی بیاد کمک ات ذهنت اروم شه. 

وای پس من دوقلونخوام؟؟ خیلی دوست دارم پررو که میگن منم

بله تیتر بردم چون جنین هنوز قلب نداشت فکر کنم گفت تیتر بده. تیتر گفت خوبه بیا سونو خدا رو شکر قلبشو ...

سلاممم عزیزدلم خوبی؟ ای بی معرفت مگه نگفتم18ام خبرم کن. من باید الان بشنوم؟... خیلی. خیلی تبریک میگم بهت عزیزم الهی که ازخدامیخوام فقظ بارداریت صحیح وسالم باشه بی استرس وکوچولوت روبغل بگیری وشیربدی

نه دیگه اینو نداشتیم عزیزدلم، باید کلی وسیله بخری واسش اونارو ببینی لذت ببری واقعا از ته دلم دعا ...

سلاممم عزیزدلم خوبی؟ کی میری زایمان کنی فداتشم؟ 

توروخدا خیلی دعامون کن که محتاجیم واقعا, برای دوستای باردارمون هم بارداری راحتی بخواه. منم که فاطمه ام یادت نره😅😘😘😘

ای جان دلم،من قربونشون برم این طفلیام اسیرن با کمبود جا، دست خودشون نیست که وااای فقط اونجاش که گفت ...

فدات مامان مهربون 

خدانکنه

اره منم لاغرم شکمم کوچیکه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بخدا شرمنده محبتای بی دریغ شما دوستامم، من لایق این همه مهربونیتون نیستم بخدا هرثانیه دستم به آسمون ...

عزیزدلی توفداتشم, واقعا چه سخت که اندومتریوز سخت میگیره بهت خداکمکتکنه عزیزدلم

شمام آندومتریوز دارین؟ تو تخمدان یا لگن؟ وای الهی هیچکس تجربه اش نکنه انگار استخونمو دارن میشکنن اشک ...

تواینهارومیگی من ناخوداگاه اشکام سرازیرمیشن😭😭😭بمیرم واسه مادرم تاسال پیش همین دردا رو داشت شدیدترینش وفیبرم اونم طرف راستش بود اخرعمل کردن اون خیلی بدتربود خیلی سختی کشیده دعاکن خدابخاطراون دلمون روشادکنه. همین الانش گریه میکنم😢

سلاممم عزیزدلم خوبی؟ ای بی معرفت مگه نگفتم18ام خبرم کن. من باید الان بشنوم؟... خیلی. خیلی تبریک میگم ...

وای ببخشید. ممنونم عزیزم ان شالله اینبار قسمت خودت بشه. کی میری برا انتقال؟ همین ماه نمیری؟

خدایا شکرت
وای ببخشید. ممنونم عزیزم ان شالله اینبار قسمت خودت بشه. کی میری برا انتقال؟ همین ماه نمیری؟

فدات بشم عزیزمممییی تبریک میگم نمیدونی چقدر خوشحال شدم, یعنی زنگ زدم مادرمم گفتم یکی ازبچه هامثبت شده😍😍😍

نه هنوز موندم هم چاقیم😢😢😢هم اینکه پول نداریم هنوز, نمیدونم کی برم 

فدات بشم عزیزمممییی تبریک میگم نمیدونی چقدر خوشحال شدم, یعنی زنگ زدم مادرمم گفتم یکی ازبچه هامثبت شد ...

با دکتر تغذیه و باشگاه پیش بری حتما می تونی لاغر کنی. منم اینبار ۳ کیلو کم کردم قبلش

خدایا شکرت