2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
نیلدا چه دردی داری منم اندومتریوزی ام

آندوت تو لگنه؟ سر بچم داره به کیستای تو لگنم فشار میاره یه دردی که اصلا تحملش برام ممکن نیست تو واژنم و لگنم این درد و دارم، با هر تکون بچه انگار استخونمو دارن میشکنن بی اختیار اشکام میریزه، رو پاهام که اصلا نمیتونم وایسم یاسمین

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آندوت تو لگنه؟ سر بچم داره به کیستای تو لگنم فشار میاره یه دردی که اصلا تحملش برام ممکن نیست تو واژن ...

نمیدونم من تخمدانام کیست داشت

من فقط گاهی یهو تخمدان چپم و کلیه ام درد خیلی خیلی شدید میگیره جوریکه داد میزنم و گریه میکنم

ولی میگم شاید سر یا پای بچم اونجا گیره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش همگی بریم در شرکتشو گل بگیریم من جلو مامانمم ناله میکردم میگفت من این همه تو عمرم زدم انقدر ناز ...

بخدا نمیدونم چرا هیچ فکری نمیکنه شرکتش واسه این موضوع بابا بی انصاف خوب یکم نازک تر بزن سرسوزنو

الهی خدا مادرعزیزتو ببخشه و بیامرزه 

میگم که من از یه ربع قبل تزریق گریه رو شروع میکردم😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آندوت تو لگنه؟ سر بچم داره به کیستای تو لگنم فشار میاره یه دردی که اصلا تحملش برام ممکن نیست تو واژن ...

من رگ سیاتیکم‌که میگیره دیگه نمیتونم راه برم 

پامو دنبال خودم رو زمین میکشونم

خواب هم که ازم میگیره

نه میتونم بخوابم نه راه برم نه بشینم

خداروشکر چند وقته بهترم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره واقعا اصلا قابل تحمل نیست، منم بخدا آستانه دردم بالاس، امروز میشنیدم دکتر سونو به همسرم میگفت خی ...

ان شاالله اين دردات بره و اين چند روز هم به خوشي بگذروني عزيزم😍 مرسي عزيز دلم با دعاهات🌸 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نمیدونم من تخمدانام کیست داشت من فقط گاهی یهو تخمدان چپم و کلیه ام درد خیلی خیلی شدید میگیره جوریکه ...

حتما فشارشون به همون کیستاته، مال شما چون تو تخمدانه دردت اونجاست برای من تو لگنه 3 تا کیسته سر بچم دقیقا روشونه گویا،به اون پهلو نخواب که وزن بچه ها نیوفته رو اون کیستات هرچند اون لحظه انقدر درد شدیده ادمو میخکوب میکنه، من که شبیه ربات خشک میشم میمونم تا بچه یکم جا به جا شه

من رگ سیاتیکم‌که میگیره دیگه نمیتونم راه برم  پامو دنبال خودم رو زمین میکشونم خواب هم که ازم ...

ای وااای دوقلو هم داری فشار خیلی روت بیشتر خداروشکر دیگه چیزی نمونده یاسمین جون، چشم بهم بزنی این 5 هفته تموم میشه و از این دردا خلاص میشی

حتما فشارشون به همون کیستاته، مال شما چون تو تخمدانه دردت اونجاست برای من تو لگنه 3 تا کیسته سر بچم ...

اخه پهلوی چپمه که خونرسانی خوبه

منم تازگی دچارش شدم و سه بار گرفتم

باراول فکر کردم خدایی نکرده دارم زایمان میکنم نصفه شب فقط داد میزدم و اشک میریختم

ولی بعد فهمیدم یه فشار رو اونجاس حالا تا میگیره اول پهلومو عوض میکنم و شروع میکنم ماساژ دادن که بچه برداره خودشو از اونجا😬☺

ای وااای دوقلو هم داری فشار خیلی روت بیشتر خداروشکر دیگه چیزی نمونده یاسمین جون، چشم بهم بزنی این 5 ...

اره قل پایینیم جا نداره و به همه اندامای داخلیم گیر میکنه

قل بالایی هم که دست از سر معده ام برنمیداره قربونشون برم

اره چیزی نمونده 

خدایا شکرت همه دردا فدای یه تار موشون

انشاالله قسمت همه منتظرا بارداری راحت و بدون دردسر

اخه پهلوی چپمه که خونرسانی خوبه منم تازگی دچارش شدم و سه بار گرفتم باراول فکر کردم خدایی نکرده دار ...

بابا منو تو انقد رقیق کننده داریم خونرسانی خودش انجام میشه، تو کاری رو بکن که دردت و کم کنه، آره الان اینارو گفتی شک ندارم که توام دردت از فشاریه که وروجکا به آندوت میارن. من کیسه آب گرمم خیلی برام تسکینه یه امتحان بکن. روکمرت نذاریا، فقط همون قسمت پهلوت که درد داره

اره قل پایینیم جا نداره و به همه اندامای داخلیم گیر میکنه قل بالایی هم که دست از سر معده ام برنمیدا ...

ای جان دلم،من قربونشون برم این طفلیام اسیرن با کمبود جا، دست خودشون نیست که

وااای فقط اونجاش که گفتی به همه اندامای داخلیم گیر میکنه، عالی بوووود😂😂😂

دوشنبه نوبت ازمایشم هست میدونم کاملا منفیه چون بی بی چک خیلی دقیق زدم منفی بود شوهرم نمیزاره زودتر برم ازمایش میگع تا موعد . هنوز امید داره😢

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم بسلامتی مثبت شدی ؟ ذخیرتون چند بود ؟

ممنون انشالله قسمت شما .۶ دهم بود لبته رنج ازمایشگاه از ۷دهم تا ۳ونیم نرمال بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.