2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
مارکش چی بود عزیز دلم اون که ضخیم بود. من اینسری پویش دارو گیرم اومد گرفتم خدا کنم این نباشه😢

جلدش زرده؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
رفتم کل صفحات نوتیفیکیشنمو برات گشتم 😜 اسمش osve بود لعنتی

اخ اخ نگو اسوه بدترین مارک انوکساس، الهی کارخونه اش تولید نکنه دیگه این دارورو، از سرسوزنای آمپولای عضلانی کلفت تره. من 1 بار گرفتم هرشب یه ربع قبل تزریق گریه میکردم یه ربع بعدش😂، رفتم دوباره بگیرم گفت 30 تای این ماه رو گرفتی باید آزاد بگیری منم زورم اومد دیگه با گریه 30 روز سپری شد😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پویشم خیلی خوبه سارا فقط تا سعی دارید اسوه نگیرید وااای اون اشک درمیاره قشنگ

اخ اخ اخ اونو گرفته بودم لعنتی و !!!!!!! باورم نمیشد از درددددد 

ثمین کاربری قبلا میومد میگفت چقد سوسولی ما همه میزنیم بعد فهمید اسوه س گفت وای نه 😂😂اون خیلی بده

اخ اخ نگو اسوه بدترین مارک انوکساس، الهی کارخونه اش تولید نکنه دیگه این دارورو، از سرسوزنای آمپولای ...

وای افتضاحه من که دوروز زدم اینقد روز دوم گریه کردم و اومدم اینجا ناله کردم فکردم مال همه اینجوریه

فهمیدم این مارکش اینجوریه لعنتی!! همون شب رفتم ازاد خریدم دوباره ! واقعا عین میل بافتنیه

وای عزیزم ایشالا هفته دیگه روی ماه خوشکلشو میبینی تمام این روزا و دردا یادت میره❤️❤️❤️من کلی ذوق دار ...

اخ اخ واسه دیدنش دارم بال درمیارم، این روزارو انقدر دور میدیدم حالا دارم حتی ثانیه هارو میشمرم

قربونت ذوقت برم ،معجزه خوشگلتو به سلامتی به دنیا بیاری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخ اخ واسه دیدنش دارم بال درمیارم، این روزارو انقدر دور میدیدم حالا دارم حتی ثانیه هارو میشمرم قربو ...

ای جونم خیلی شیرینه این لحظات😍😍😍😍مرسی عزیزم همش فک میکنم میشه منم روز زایمانم برسه هنوز برام عجیب و دووره 

دكترم خودش سونو ميكنه تو مطب، فقط اصلي ها مثل انتي و آنومالي و اكو قلب و داپلر رو رفتم بيرون. د ...

ااا چه جالب،من از هفته 12 دیگه بیرون سونو شدم، 

آره چون اومده پایین و سرش دقیقا داخل دیواره لگنه این دردارو داری، دراز بکشی کمتر میشه 

بابا تیکر بذار دیگه عزیزم،بذار ذوق کنیم

ااا چه جالب،من از هفته 12 دیگه بیرون سونو شدم،  آره چون اومده پایین و سرش دقیقا داخل دیواره لگ ...

خدا كمك كنه فقط به خير و خوشي بگذره و بالاخره لحظه ديدار برسه😍 نه نتونستم دراز بكشم، يه وري نشستم تا آروم بشه واقعا غير قابل تحمل بود، تازه من آستانه دردم بالاست ولي اين بدترين درد بود.😔

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای افتضاحه من که دوروز زدم اینقد روز دوم گریه کردم و اومدم اینجا ناله کردم فکردم مال همه اینجوریه ...

اتفاقا یادمه هی تو میگفتی خیلی درد داره تا اینکه یکی ازت پرسید مارکش چیه، همه هم که زخم خورده بودن از اسوه متوجه شدن چه حالی داری

نه من مثه رستم دستان هر 30 تاشو با گریه و زاری زدم😂😂 تازه همسرمم با من گریه میکرد بنده خدا

خدا كمك كنه فقط به خير و خوشي بگذره و بالاخره لحظه ديدار برسه😍 نه نتونستم دراز بكشم، يه وري نشستم ت ...

آره واقعا اصلا قابل تحمل نیست، منم بخدا آستانه دردم بالاس، امروز میشنیدم دکتر سونو به همسرم میگفت خیلی درد داره واقعا صبوره همسرت که بی صدا گریه میکنه، ولی دکترم قبول نکرد زودتر از 38 هفته به دنیا بیارتش، گفت حتی شده لگن بذارن برات اما تا هفته دیگه صبر کن

ایشالله دیگه سراغت نیاد عزیزم تو 2 هفته باقی مونده

وای افتضاحه من که دوروز زدم اینقد روز دوم گریه کردم و اومدم اینجا ناله کردم فکردم مال همه اینجوریه ...

منن اولین بار که زدم شانس اسوه زدم

اومدم اینجا چس ناله کردم😂ازم پرسیدن مارکش اسوه اس و فهمیدم چخبره

جدای از کلفتی کند هم هست لامصب

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مارکش چی بود عزیز دلم اون که ضخیم بود. من اینسری پویش دارو گیرم اومد گرفتم خدا کنم این نباشه😢

من خیلی مارک متفاوت زدم

فقط اسوه انقدر بده

یکی دیگم هست سرنگش رنگش بنفش داره یکم اون موادش میسوزونه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منن اولین بار که زدم شانس اسوه زدم اومدم اینجا چس ناله کردم😂ازم پرسیدن مارکش اسوه اس و فهمیدم چخبر ...

سرش صافه لعنتی😂😂کند بود که باز خوب بود

تو سونوهات که میری خودت حتما بپرس البته تو سرویکست خوب بوده من از اول 29 بود واسه این همش تو نسخه ها ...

نیلدا چه دردی داری

منم اندومتریوزی ام

سرش صافه لعنتی😂😂کند بود که باز خوب بود

کاش همگی بریم در شرکتشو گل بگیریم

من جلو مامانمم ناله میکردم میگفت من این همه تو عمرم زدم انقدر ناز نکردم😅

من تو شکمم که بود شروع میکردم داد زدن😂